Quantcast

Kraupią avariją Maišiagaloje sukėlęs vyras net neturėjo teisės sėsti prie vairo

  • Teksto dydis:

Penkis žmones pražudžiusią avariją Vilniaus rajone, Maišiagaloje, kaip įtariama, sukėlęs vairuotojas neturėjo teisės vairuoti, antradienį pranešė prokuratūra.

Anot prokuratūros, surinkti ikiteisminio tyrimo duomenys rodo, kad „Audi A4“ vairavęs vyras praeityje ne kartą buvo baustas už transporto priemonės vairavimą neturint tam teisės.

Nelaimė kelyje įvyko pirmadienį – 7.16 val. skubiosios pagalbos tarnybų numeriu gautas pranešimas, kad Maišiagalos miestelyje, Jauniūnų gatvėje, susidūrė sunkvežimis ir lengvasis automobilis.

Pirminiais duomenimis, lengvasis automobilis palindo po sunkvežimiu, šis nuo smūgio apvirto.

Per avariją žuvo penki asmenys, tarp jų – trys nepilnamečiai: 17-metis jaunuolis, 8-erių berniukas, ligoninės reanimacijoje vėliau mirė ir kartu važiavusi šešerių metų mergaitė.

Taip pat žuvo 1980 metais gimusi moteris bei 1998 metais gimęs vyras, vairavęs „Audi“ automobilį.

Vilkiko vairuotojas, gimęs 1988 metais, buvo blaivus, jis paaiškino, kad lengvasis automobilis „Audi“ išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su juo vairuota transporto priemone.

Jis irgi buvo pristatytas į ligoninę, po apžiūros išleistas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>>>???? \\\\\.../////

>>>????  \\\\\...///// portretas
>Ta pastaba reiktų susidomėti,nes sunkviažimių vairuotojai pasiekė TSRS laikų taxistų lygį,visai nesilaiko KET,nes dideli.

????

???? portretas
Bet ar tikrai kaltas Audi A4 vairuotojas dėl avarijos? Gali būti 1000 kartų baustas, neturintys teisių ir t.t., bet konkretus atvejis turi būti nagrinėjamas KET pagrindu. Nuotrauka rodo kad sunkvežimis yra išlėkęs į kairę savo važiavimo kryptimi pusę, o Audi A4 - į dešinę, vadinasi savo eismo krypties pusę. Sunku įrodyti priežastį kodėl sunkvežimis atsidūrė ne savo eismo juostoje - analizuoti reikėtų vadovaujantis mechanikos dėsniais ir skaičiavimais. Matau kad dabar keliama vienpusiška kaltinimų isterija. Jau yra buvę, kad kaltė pripažinta ne teisių neturinčiam, bet nepraleidusiam važiuojantį iš dešinės lygiaverčių kelių susikirtime.

Ir kaip gi

Ir kaip gi portretas
sito neuzkarde trikojai,milijonai kameru,vidutinio greicio matuokliu ir nuolatiniai reidai!?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių