Quantcast

V. Pilibaitytės-Mios vyras N. Antanavičius išsisuko nuo bausmės

  • Teksto dydis:

Pirmadienį Vilniaus miesto apylinkės teisme už smurtavimą buvo paskelbtas nuosprendis Vilijos Pilibaitytės-Mios vyrui – Nerijui Antanavičiui. Už nesunkų sveikatos sutrikdymą baudžiamas vyras išbrido sausas.

Vilniaus miesto apylinkės teismas Nerijų atleido nuo baudžiamosios atsakomybės, nes jis ir Žygimantas Blažys susitaikė: nukentėjusysis atsiėmė savo civilinį ieškinį.

Ligonių kasos ieškinys buvo tenkintas visiškai – N. Antanavičius sumokėjo 800 eurų. Be to, jis atsiprašė ir gailėjosi savo poelgio.

Teismas taip pat nusprendė panaikinti kardomąją priemonę neišvykti iš šalies.

Vilniaus miesto apylinkės teismo teigimu, yra pagrindo manyti, kad daugiau nusikalstamų veikų N. Antanavičius nedarys, nes anksčiau nėra teistas, dirba.

Ši istorija prasidėjo 2015 liepos 31-osios vakarą, kai švenčiant bernvakarį kilo tarpusavio konfliktas ir Nerijus sumušė Ž.Blažį. Šis neva įžeidinėjo N.Antanavičiaus žmoną Mią, todėl šis du kartus jam smogė į veidą.

Netrukus vyrai, kartu važiavę iki prekybos centro, vėl susimušė.

Nukentėjusysis bandė išvengti smūgių ir palenkė galvą, o tuo tarpu N. Antanavičius nenustojo smūgiuoti į kitas kūno vietas, kol Ž.Blažys, praradęs pusiausvyrą, nukrito ir susilaužė ranką.

Po konflikto Žygimantas patyrė daug sužalojimų: rankos lūžį, danties nuskėlimą ir kitus nedidelius sužalojimus.

Pastarojo sveikata buvo sutrikdyta ilgesniam nei dešimties dienų laikotarpiui.

Tačiau rugsėjo 23-iąją vykusiame teismo posėdyje paaiškėjo, kad konfliktavę vyrai jau spėjo susitaikyti, o N. Antanavičius dalį žalos jau atlygino, o likusius pinigus tuomet žadėjo sumokėt artimiausiu metu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nu ji na

nu ji na portretas
SODINT REIKĖJO , AKIVAIZDU

As

As portretas
Tai šaunu kad ne pasodino nejaugi jums būtų lengviau jei pasodintų.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių