Quantcast

Mergaitės paieška tęsiama: svarbus liudininkas dar neatsirado

Policija ketvirtadienį paskelbusi fotorobotą asmens, galinčio turėti informacijos apie galimą mergaitės pagrobimą, gavo daug pranešimų, bet jo tapatybė kol kas nėra nustatyta.

„Asmenybė dar kol kas nenustatyta, bet gauta labai daug su tuo susijusios informacijos, tai pareigūnai tikrina“, – BNS penktadienio rytą sakė Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja.

Policija taip pat dar nesulaukė nei pranešimų apie kokius nors dingusius vaikus ar paauglius, nei tėvų, kurie būtų pasigedę vaiko, pranešimų.

Pasak policijos atstovės, vis gaunama daug žmonių pranešimų, tęsiama vaizdo medžiagos peržiūra.

„Policija ir toliau tikrina visą su įvykiu susijusią informaciją, atliekami intensyvūs veiksmai, tik jie neviešo pobūdžio“, – sakė ji.

Trečiadienį Vilniuje gavus pranešimą apie galimai pagrobtą mergaitę pradėtas ikiteisminis tyrimas, jos intensyviai ieškota visą ketvirtadienio naktį.

Apie 19 val. 14 min. pranešta, kad Vilniuje, Sausio 13-osios gatvėje, į nenustatytos markės sidabrinės ar geltonos spalvos automobilį užsienietiškais numeriais galėjo būti įsodinta apie 11–12 metų mergaitė.

Policija teigia sulaukusi šimtų piliečių pranešimų, informacijos, ji tikrinama.

Sostinės policijos vadovas Saulius Gagas ketvirtadienio popietę teigė, kad kol kas tiriamos visos įvykio versijos, neatmetant ir melagingo pranešimo.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

morta

morta portretas
kalba kad dingusi mergaite jau istekejo emiratuose...

Anonimas

Anonimas portretas
Durnių visuomenėje kiekvienas vaikigalis dėl juoko gali šokdinti visos respublikos policiją.....tikra Geiropa....

stiprinkime pilietiskuma

stiprinkime pilietiskuma portretas
Reikia sucipuoti visus gyventojus, butu lengviau policijai surasti liudininkus. Nu, aisku, valdininku ir politiku cipuoti nereikia, nes jie labai pavyzdingi pilieciai.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių