Quantcast

Galimas mergaitės pagrobimas Vilniuje: informuoti kitų šalių pareigūnai

  • Teksto dydis:

Mįslingas galimas mergaitės pagrobimas sostinėje tampa tarptautiniu: informuoti kitų šalių pareigūnai, praneša tv3.lt.

Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) atstovas Giedrius Mišutis naujienų portalui tv3.lt patvirtino, kad, sulaukus pranešimo iš policijos, šie nedelsiant pateikė informaciją visiems VSAT padaliniams. Taip pat apie tai informavo ir kaimynines valstybes, kurios galėtų pagelbėti.

„Informavome visus VSAT padalinius. Prie sienos su Rusija ir Baltarusija vyksta nuolatinė kontrolė, tad išvykimas yra kontroliuojamas. Prie vidaus sienų, kur nėra nuolatinės kontrolės, yra mūsų pajėgos, kurios vykdo pasirinktinį patikrinimą, bet ir joms apie tai buvo pranešta. Be to, atitinkamai buvo kreiptasi į Lenkijos ir Latvijos pajėgas“, – teigė G. Mišutis.

Kaip jau rašyta, trečiadienį Vilniuje gavus pranešimą apie galimai pagrobtą mergaitę pradėtas ikiteisminis tyrimas, jos intensyviai ieškota visą ketvirtadienio naktį ir šiandien, bet iki šiol policija teigia nenustačiusi savo vaikų pasigedusių tėvų.

Policija ieško vyro, galinčio suteikti informacijos apie tiriamą galimą mergaitės pagrobimą Vilniuje.

Ieškomas vyras. P. Peleckio / Fotobanko nuotr.

„Iš liudytojų parodymų policija sudarė fotorobotą asmens, kuris domina policiją ir galėtų suteikti reikšmingos informacijos apie įvykį“, – ketvirtadienį per spaudos konferenciją pranešė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Saulius Gagas.

Per spaudos konferenciją parodytas liudininkų sudarytas fotorobotas, S. Gagas pabrėžė, kad vyras nėra įtariamasis, „o asmuo, kuris gali turėti reikšmingos informacijos apie įvykį“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tinkis vinkis

Tinkis vinkis portretas
Butu gerai kad pagrobtu kai kas lansbergi tai lietuvoje pasidarytu ramiau

As

As portretas
Manau čia vyksta kažkas labai keisto, bet tikrai pagrobimu net nekvepia. Pirmą kartą matau kad policija taip dirbtu be jokių konkrečių faktų. būna konkretaus kažkas įvyksta ir nėr judėjimo o čia...

Pilietis

Pilietis portretas
Nemanau kad įvyko pagrobimas, tevai neieško, vadinasi nera jokio pagrobimo. Išsigalvojo kažkas kažką ,matomai dėmesiui atitraukti nuo rimtų nusikaltimų arba vyks lėšų nurašymas iš biudžeto ,"paieškom".
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių