Quantcast

„Mercedes-Benz“ avarija Nemenčinės plente: vairuotojas papasakojo, kodėl rėžėsi į medžius

  • Teksto dydis:

Su šaknimis išverstas medis, kitas kiek nubrozdintas, kiek tolėliau – ant pėsčiųjų tako stovintis automobilis. Tokį vaizdą vakar pamatę Nemenčinės plentu važiuojantys vairuotojai popiet suskubo skambinti skubiosios pagalbos tarnybos numeriu 112, pasakojama LNK reportaže.

Gauti keli pranešimai. Vienas pranešėjas net nurodė, kad vairuotojui stiklo šukės sužalojo akį ir reikalingi medikai. Atskubėjusios tarnybos rado stipriai sumaitotą prabangų „Mercedes-Benz“. Tvirtas automobilis atlaikė stiprius smūgius, tad žmonės nenukentėjo. Atsipirko išgąsčiu. Automobilį vargu ar apsimoka remontuoti – kėbulas visiškai sulankstytas, išlūžo galinis ratas, nuo kitų padangos tiesiog nusimovė.

Visas LNK reportažas vaizdo įraše:

 

 

Automobilio vairuotojas žurnalistams sakė, kad avarija įvyko dėl balos kelyje. Visą dieną sostinę plaunantis lietus Nemenčinės plente suformavo balą.

Anot „Mercedes-Benz“ šeimininko, ratui pagavus vandens, automobilis išsimušė iš vėžių ir tapo nevaldomas. Vyras sakė važiavęs 90–100 km/val. greičiu, tačiau dėl išgąsčio nuspaudė ne stabdžio, o greičio pedalą.

Tad prieš smūgį greitis galėjo būti dar didesnis. Dėl smūgio išsiliejo benzino, todėl ugniagesiai dėl gaisro pavojaus atjungė automobilio akumuliatorių.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėavarija LTMercedes-Benzavarija Nemenčinės plenteavarijos priežastisLNK turinys

NAUJAUSI KOMENTARAI

zigmas`

zigmas` portretas
Na ir koks čia stebūklas kai galvoje smegenų mažai tai ir kelyje duobės ir balos stabdžių pėdalas ne vietoja.Nieko nuostabaus

Psichiatro asistentas

Psichiatro asistentas  portretas
Žinom mes tokius gelendvagenų lakūnus... Jie įsivaizduoja, kad tvažiuoja sportiniu bolidu, o, tuo tarpu, sėdi sunkiai valdomame, konstruotame prieš 70 metų dėžės formos kėbule, kuris supuojasi, linguoja ir į vairą reaguoja kaip paskutinis flegma. Na apie plikas padangas ant tokių auto jau nekalbu-klasika.

Nelek greičiau, angelo sargo...

Nelek greičiau, angelo sargo... portretas
Visą dieną sostinę plaunantis lietus Nemenčinės plente suformavo balą. Nū... Nū... Lietus buvo, bet ne ant tiek... Važiavo greičiu 90/100km/h, toje atkarpoje leistinas greitis 80km/h... Lėkė... Ir tiesiog neįvertino šlapios kelio dangos... Nenustebsiu, kad dar vasarines padangos buvo....
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių