Quantcast

Linksmybes bute nutraukė sostinės pareigūnai: pažeidėjų stojęs ginti G. Jaunius atsidūrė komisariate

  • Teksto dydis:

Policija šeštadienio naktį Vilniuje nustatė aštuonis karantino reikalavimų nesilaikiusius asmenis.

Policijos departamentas pranešė, kad 2.14 val. buvo gautas pranešimas, jog Vilniuje, Krivūlės gatvėje esančiame bute, triukšmaujama, garsiai leidžiama muzika.

Atvykus policijos pareigūnams rasti aštuoni asmenys, kuriems buvo surašomi protokolai dėl karantino reikalavimų pažeidimo.

Dirbant vietoje, prie pareigūnų priėjo kaimyniniame bute gyvenantis vyriškis, kuris prisistatė Vilniaus miesto savivaldybės tarybos nariu bei trukdė pareigūnams dirbti, nevykdė jų reikalavimų.

1978 metais gimęs vyras buvo pristatytas į Vilniaus apskrities Vyriausiąjį policijos komisariatą, kur jam surašytas protokolas dėl pareigūnų teisėtų nurodymų ar reikalavimų nevykdymo.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja portalo žurnalistams patvirtino, kad sulaikytas Vilniaus miesto savivaldybės tarybos narys – Gediminas Jaunius. 

Policijos atstovė taip pat pridūrė, kad G. Jaunius atsisakė tikrintis blaivumą. 

Šeštadienio ryto duomenimis, Vilniaus miesto savivaldybės tarybos nariui surašytas protokolas ir vyras iš policijos komisariato paleistas namo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Trecias aukstas

Trecias aukstas portretas
Protokoline pederasto foto!

MUMU

MUMU portretas
Sako,kad pas jį buvo Raskevičius ir simonko .

DIEDUKAS

DIEDUKAS portretas
apsimelavęs apie išsilavinima,melagis dabar girtas trukdo dirbti POLICIJOS PAREIGŪNAMS'Tokie jau laisvės delegatai.Dar viena ministrė su nebaigtu aukštuoju bando ivesti gėjų anarchija MARIJOS ŽEMĖJE.o JAI PRITARIA SAVE LAIKANTIS anūkas iš TVARTELIO SU OŽIU KURIAM JAU KAPUT.
VISI KOMENTARAI 32

Galerijos

Daugiau straipsnių