Quantcast

Šiurpūs įvykiai Vilniaus apskrityje: pro langus iškrito du mažamečiai, tėvai – neblaivūs

  • Teksto dydis:

Savaitgalį Vilniaus apskrities pareigūnai sulaukė dviejų iškvietimų apie pro langus iškritusius mažamečius vaikus, jų tėvai tuo metu buvo neblaivūs. 

Kaip portalui sakė Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovė Julija Samorokovskaja, sausio 24 dienos pavakarę Trakų rajone, Lentvaryje, pro langą iš antro aukšto iškrito trejų metų berniukas.

Pareigūnus įvykus nelaimei iškvietė vaiko mama. Netoliese buvęs policijos ekipažas čia atvyko per dvi minutes. Mažylio tėvams buvo nustatytas lengvas girtumo laipsnis.

Kitas incidentas fiksuotas Šalčininkuose šeštadienio, sausio 23 dienos, vakarą.

Pasak Vilniaus apskrities VPK atstovės, apie nelaimę pareigūnams pranešė praeivis. Jis sakė radęs ant žemės sėdintį ir verkiantį berniuką, kuris skundėsi kojos skausmu. Vėliau ligoninėje jam diagnozuotas šlaunikaulio lūžis.

Portale delfi.lt rašoma, kad vaikas pareigūnams sakė namuose buvęs vienas, kai išsigandęs atsidarė langą ir iššoko. Buvo matyti, kad namo grįžusi septynmečio mama yra neblaivi, tačiau blaivumą tikrintis ji atsisakė.

Apie šią šeimą vaiko teisių apsaugos specialistai turėjo informacijos ir anksčiau, laikina mažamečio globa šįkart perduota tetai.

Trimetis ir septynmetis buvo nuvežti į Santaros klinikų Vaikų ligoninę ir perduoti medikų blogon. Pirminiais duomenimis, pavojaus jų gyvybei nėra. Informacija dėl šių įvykių perduota tarnyboms.


Šiame straipsnyje: LentvarisŠalčininkaiiškrito pro langąvaikai iškrito pro langąpagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių