Quantcast

Lentvaryje aptikta per 10 kilogramų narkotikų, jų vertė – apie 250 tūkst. litų

  • Teksto dydis:

Trakų rajone, Lentvaryje, teisėsaugos pareigūnai savaitgalį sulaikė daugiau nei 10 kilogramų narkotinių ir psichotropinių medžiagų.

Jų vertė juodojoje rinkoje - nuo 200 tūkst. iki 250 tūkst. litų, trečiadienį pranešė Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai, bendradarbiaudami su Valstybės sienos apsaugos tarnybos Lazdijų rinktinės Kriminalinės žvalgybos skyriaus pareigūnais, sekmadienį Lentvaryje sulaikė asmenį. Įtariama, kad jis kontrabanda iš Europos Sąjungos šalių į Lietuvą atgabenus labai didelį kiekį įvairių narkotinių ir psichotropinių medžiagų.

Kratų metu sulaikytojo namuose ir automobilyje įrengtose specialiai paruoštuose slėptuvėse buvo rasta ir paimta daugiau nei 10 kilogramų, įtariama, kanapių ir jų dalių, taip pat apie kelis šimtus gramų hašišo ir amfetamino.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto labai didelio kiekio narkotinių ir psichotropinių medžiagų disponavimo ir jų kontrabandos.

Įtariamajam gresia laisvės atėmimo bausmė nuo 10 iki 15 metų.


Šiame straipsnyje: narkotikaikvaišalaiLentvaris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių