Quantcast

L. Suodaitis įtariamas smurtu prieš V. Siegel: moteris – ligoninėje, namie buvo ir vaikai

  • Teksto dydis:

Vilniaus rajone vyras antradienio vakarą įtariamas pakėlęs ranką prieš moterį. Portalo delfi.lt, turimais duomenimis, tai – žinomas verslininkas Laurynas Suodaitis, o nukentėjusioji – jo žmona Viktorija Siegel-Suodaitė. 

Kaip pranešė policija, antradienį apie 21.49 val. gautas pranešimas apie tai, kad  Vilniaus rajone, Geležų kaime, vyksta konfliktas. Į įvykio vietą atvyko pareigūnai ir medikai. Paaiškėjo, kad per konfliktą namuose vyras, gimęs 1990 metais, smurtavo prieš moterį, gimusią 1994 metais.

Portalo kauno.diena.lt žurnalistams susisiekus su Vilniaus policijos atstove Julija Samorokovskaja, ji paaiškino, kad konflikto dalyviai nėra vieši asmenys, todėl informacijos apie jų asmens tapatybes, t. y. ar tai – L. Suodaitis ir V. Siegel-Suodaitė, neteikia.

„Galiu tik patvirtinti faktą, kad tikrai minėtu adresu antradienio vakarą buvo kviesta policija. Vyras smurtavo prieš savo sutuoktinę. Jis buvo uždarytas į areštinę. Trečiadienio rytą vyras dar tebėra areštinėje, kadangi atliekami procesiniai veiksmai. Po to jis bus paleistas“, – tvirtino Vilniaus apskrities policijos atstovė. 

Žinoma, kad moteriai, prieš kurią, kaip įtariama, buvo panaudotas fizinis smurtas, prireikė gydytojų pagalbos.  Ją medikai išvežė į ligoninę. 

Primename, kad V. Siegel-Suodaitė yra septynių mėnesių berniuko ir penkerių metų mergaitės mama. Pasiteiravus, ar suaugusiųjų konfliktą matė mažamečiai, policijos atstovė atsakė: „Per konfliktą namuose buvo mažamečiai. Apie tai buvo informuoti ir vaiko teisių specialistai“. 

Informacijos apie tai, ar konflikto dalyviai buvo blaivūs, policijos pareigūnai neturi. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo savo artimajam giminaičiui ar šeimos nariui.

Portalo kauno.diena.lt žurnalistams pavyko susiekti su V. Siegel-Suodaitės dukters tėvu Danieliumi Bunkumi. Vyras teigė, kad apie smurto išpuolį prieš dukros motiną, jis sužinojo tik trečiadienio rytą. „Patikėkite manimi, aš pasirūpinsiu, kad dukra būtų saugi“, – sakė žinomas vyras. 

Primename, kad Viktorija ir Laurynas susituokė 2021 metų vasarą. 


Šiame straipsnyje: Laurynas SuodaitisViktorija Siegelsmurtas prieš moterįpagalba moterims

NAUJAUSI KOMENTARAI

O siaube!!!

O siaube!!! portretas
Vienam vaikui viena auklė,kitam vaikui kita auklė. Ką veikia motina?! Ogi sėdi prie kompiuterio ir kurpia istorijas, nueina pas visažistę,su draugytėm pasidalija paskalomis, dar nueina į fitneso klubą , pakraipo užpakaliuką ir siurbia vyrų pinigus.

Jei jis nesmurtavo

Jei jis nesmurtavo  portretas
O tai kaip ji papuole i ligoninę sumušta nejau jis meluoja

vilius

vilius  portretas
taip bagiasi televizine-reklamine šeima,beje boba biškigirdejau čadavotabuvo jau su Bunkum gyvendama
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių