Quantcast

Kraupi situacija: žmonės šalia daugiabučio rado negyvą šunį, šeimininkė – girta

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio vakarą gyvūnų gelbėjimo tarnyba Vilniuje „Vyšnių sodas“ pasidalijo baisia situacija, kai šalia daugiabučio buvo rastas negyvas šuo.

„Klaiku!!!! Dėmesio, Vilniaus gyventojai, prieglaudų atstovai!!! Turime baisią situaciją Pilaitės mikrorajone, Isrūties gatvėje. Pasak aplinkinių gyventojų, vos prieš pusvalandį iš devinto aukšto iškrito/galimai išmestas šuo. Pirmą skambutį gavome 19. 50 val. Gyvūnas žuvo, pradėjo būriuotis žmonės. Mums pranešusi moteris pasakė, kad policija nevažiuoja, „Grindai“ prisiskambinti neįmanoma. Instruktavome, kaip galėjome, kad padarytų nuotraukas (gyvūno ir namo), kad parašytų pareiškimą dėl žiauraus elgesio su gyvūnu, pasibaigusiu mirtimi, kad pareiškimo kopiją atsiųstų mums, tikrai to taip nepaliksime“, – feisbuke rašė „Vyšnių sodas“.

Gyvūnų gelbėjimo tarnyba pažėrė kritikos ir Vilniaus savivaldybei bei įmonei „Grinda“: „Kodėl Vilniaus savivaldybė ir „Grinda“ iki šiol neužtikrino gaišenų surinkimo tokiais atvejais? Juk reikia patikrinti čipą (gal kurios prieglaudos buvęs globotinis), išvežti kūnelį (voliosis prie vaikų ir gyventojų akių kaip šiukšlė iki „Grindos“ darbo pradžios rytoj???). Niekam neįdomu?!“

Kaip rašo tarnyba, į įvykio vietą apie 20.30 val. atvažiavo policijos pareigūnai. „Atėjo pagaliau ir neblaivi šeimininkė, atvažiavo pareigūnai. Kas bus toliau nežinome, juk ne policininkų darbas surinkti gaišenas. Ką jiems daryti?“, – feisbuke rašė „Vyšnių sodas“.

Portalui su įmonės „Grinda“ atstovais ketvirtadienio vakarą susisiekti nepavyko.

Vilniaus policijos atstovas portalui patvirtino, kad apie pro balkoną iškritusį šunį pranešimas buvo gautas 20.09 val. „Negyvą šunį pasiėmė šeimininkė, kuri akivaizdžiai buvo neblaivi. Jos blaivumas nenustatytas. Šeimininkė paaiškino, kad šuo balkone užlipo ant spintelės ir gaudė balandį, o tuomet iškrito, – teigė policijos atstovas. – Ikiteisminis tyrimas dėl šio įvykio nepradėtas.“


Šiame straipsnyje: šuonegyvas šuovyšnių sodas

NAUJAUSI KOMENTARAI

gyvūnų myletojas

gyvūnų myletojas portretas
kvailas tos girtos moters pasiaiškinimas ,melas ,,

Brūdams

Brūdams portretas
Tu "CCCP" išsipagiriok ! Ir nesąmonių nespank

Nobute

Nobute portretas
O kodėl nekvietė laidojimo namų, būt gražiai pašarvoję
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių