Quantcast

Kalėjimų tarnybos pareigūnai per dieną sulaikė tris pasišalinusius nuteistuosius

  • Teksto dydis:

Lietuvos kalėjimų tarnybos pareigūnai per dieną sulaikė tris pasišalinusius nuteistuosius.

„Per vieną dieną buvo sulaikyti trys iš atviro tipo bausmės atlikimo vietų pasišalinę ir ieškomi nuteistieji, tarp jų – viena moteris“, – rašoma trečiadienį išplatintame Lietuvos kalėjimų tarnybos pranešime.

Lietuvos kalėjimų tarnybos pareigūnai kartu su policijos pareigūnais Vilniaus miesto stoties rajone sulaikė kartu buvusius du nuteistuosius, vengiančius atliki laisvės atėmimo bausmę.

„Vieno iš sulaikytų nuteistųjų paieška buvo paskelbta, kai šių metų sausio 31 dieną jis nustatytu laiku negrįžo į Alytaus kalėjimo atvirojo tipo bausmės atlikimo vietą iš išvykos į parduotuvę“, – pažymima pranešime.

 

 

„Nuteistasis buvo sulaužęs elektroninę stebėjimo įrangą – jam uždėtą apykoję. Kitos sulaikytos nuteistosios paieška buvo paskelbta, kai šių metų vasario 6 dieną nustatytu laiku negrįžo iš trumpalaikės išvykos į Vilniaus kalėjimo atvirojo tipo bausmės atlikimo vietą“, – teigiama jame.

Tą pačią dieną Kalėjimų tarnybos pareigūnų buvo sulaikytas nuteistasis, jis negrįžo į Pravieniškių pirmojo kalėjimo atviro tipo bausmės atlikimo vietą po to, kai išvakarėse buvo išleistas pas odontologą Kaune. Anot tarnybos, nuteistasis laisvėje buvo mažiau nei parą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių