Quantcast

J. Jankevičius pateko į avariją: sūnus išvežtas į ligoninę

  • Teksto dydis:

Televizijos laidų vedėjas, humoristas Justinas Jankevičius su šeima šeštadienį Vilniuje pateko į avariją.

Automobiliu vyko trise: J.Jankevičius, jo gyvenimo draugė Greta ir jų trijų mėnesių sūnus Leonas. Mažylis išvežtas į ligoninę apžiūrai dėl galimų sužeidimų.

Pranešimą apie eismo įvykį prie Žaliojo tilto Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pareigūnai gavo prieš 14 val.

Apie eismo įvykį pranešė J.Jankevičius. „Susidūrė du automobiliai – „VW“ ir „Toyota“. Tai yra techninis eismo įvykis – pirminiais duomenimis, nukentėjusių asmenų nėra. Tačiau „VW“ automobiliu keliavęs kūdikis išvežtas į ligoninę detaliai apžiūrai. To prašė apie įvykį pranešęs asmuo. Tai yra įprasta praktika – medikai dažnai išsiveža tokius mažus kūdikėlius apžiūrai į ligoninę“, – sakė Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja.

Pasak jos, kol kas neaišku, kas kaltas dėl šio eismo įvykio. Policijos atstovė negalėjo pasakyti ir ar abu vairuotojai buvo blaivūs. „Šio eismo įvykio aplinkybės tikslinamos – kaltininkas bus nustatytas artimiausiu metu“, – sakė J.Samorokovskaja.

Praėjus porai valandų nuo autoįvykio J.Jankevičius pasidalino įrašu socialiniame tinkle: "Patekome su šeima į autoįvykį. Visi sveiki, Leonas išsigandęs, bet sveikas. #taibentsavaitėlė".

kaunodiena.lt primena, kad ši savaitė J.Jankevičiui buvo ypač sunki: naktį iš sekmadienio į pirmadienį mirė jo tėvas Viktoras Jankevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pathfinder

Pathfinder portretas
Dauguma čia besiputojančių beraščių, neverti net prakaitą Jankevičiui nuo kiaušų nulaižyti. Sėdi mukučiai spuoguotais snukiais prieš monitorius ir loja ant visų tarp pasmaukymų.

manau

manau portretas
jis turbut gyvena KAUNE,kad apie ji raso te

Anonimas

Anonimas portretas
Dar ir rašyt Xui pirmiausia reiktų išmokt, o tik tada komentuot!
VISI KOMENTARAI 33

Galerijos

Daugiau straipsnių