Quantcast

Įtemptos skyrybos: į konfliktą Zuokų namuose teko įsikišti policijai

  • Teksto dydis:

Su buvusiu sostinės meru Artūru Zuoku  besiskirianti Vilniaus savivaldybės tarybos narė Agnė Zuokienė antradienį kreipėsi į policiją dėl prieš ją naudojamo smurto.

Sostinės policija BNS nurodė 16.46 val. gavusi pranešimą Zuokų adresu, kad prieš moterį ir vaikus smurtauja vyras.

„Pareigūnai nuvyko, priimtas pareiškimas, surinkta medžiaga tikslinimui, ji perduota Vilniaus miesto 3-iajam policijos komisariatui, kuris viską ir išsiaiškins. Pranešimas buvo dėl smurto artimoje aplinkoje“, – BNS sakė Vilniaus policijos atstovė spaudai Julija Samorokovskaja.

Kaip BNS teigė A. Zuokienės advokatas Kęstutis Švirinas, politikė jį informavo, kad antradienio pavakarę nebuvo įleista į šeimos butą Užupyje, taip pat – kad jai nebuvo leista pasimatyti su nepilnamete dukra.

„Aš pats nebuvau, negaliu atsakyti, (ar buvo naudojamas smurtas – BNS)“, – teigė advokatas.

Tik Dievas ir Agnė gali atsakyti. Jokio smurto niekada nėra buvę ir nebus.

A. Zuokienė į telefono skambučius trečiadienį neatsiliepia.

A. Zuokas BNS neigė smurtavęs.

„Tik Dievas ir Agnė gali atsakyti. Jokio smurto niekada nėra buvę ir nebus“, – teigė jis, paklaustas, kas įvyko antradienį.

Vilniaus apylinkės teismą pernai vasarą pasiekė Vilniaus savivaldybės tarybos nario ir buvusio sostinės mero A. Zuoko ir jo žmonos A. Zuokienės skyrybų byla.

Žinia apie poros sprendimą pasukti skirtingais keliais žiniasklaidą apskriejo pernai birželio pradžioje. 

Pora kartu praleido daugiau nei 25 metus, turi tris vaikus.

Tarp besiskiriančių sutuoktinių kilo jau ne pirmas skandalas.

Iš Zuokų šeimos namų buvo išgabenta apie 100 dėžių su įvairiais Jono Meko daiktais – žurnalais, knygomis, vaizdo įrašais. Savivaldybei juos perdavė tarybos narė A. Zuokienė. Politikė tuomet pasidalino įtarimais, kad jos ir vyro valdomos įmonės ir asmeninėse patalpose rasti kai kurie daiktai galėjo būti skirti Jono Meko fondui (JMF). Vėliau savivaldybė daiktus grąžino.



NAUJAUSI KOMENTARAI

earth king

earth king portretas
nerandu žodžio kokie ten gali būti turto dalinimo meko palikti sutroiuše į šiukšlina tinka išmesti daikatai, va čia matote turtai baisus zokienes gobšumas o iš paskos buves meras zokas bėga ir šaukia čia mano neink, palik, jokas iš tikro kokia dėmė užmesta visai aplinkai žmoniu žiūrint į tos netvarkingus asmenu kontaktus, kur tau čia jau kelintas metas vis skiresi, ir galo nesimato ant tikro vyro susirinktusavo čemodana ir keliautu iš dukles pavirtau dulke pavirsiu, ačiu ir viso gero, o taip matote kokia pora buvo, pavizdinga net vaikus krikštyno mūsų vienas aukščiausio vadovo pareigose būdamas, elitas spinndinčiom akimis, bet nieko amžino nėra ir nebus nebuvo tikros meleiles iš abieju agrastu, tušti rietutai išbirėjo ir nieko neliko,o tik pragaro liunas užsimezgė, gėda turėkite, eikite padoriai ir išsislirkite, be fokusu, išsilakstikite, jauni dar esate norint oi dar bus ir paneliu ir mergeliu ir ženteliu,

kokiam

kokiam portretas
reikia but asilui ir reklamuot skirybas, skyrybos rodo politiko vidine tustuma,bet atsiras kvailiu ,kurie tokiais dar tiki ,svarbiausia ju pazadais : Nusipelneme gyventi geriau ! Jie ir gyvena ir gyvens geriau ,tik ne Tu.

CIRKAS

CIRKAS portretas
Visiems viskas senai aišku, populizmu tęsia kelią į rinkimus. Ir tas zuokelis galvoja, kad niekas nieko nesupranta. Tai ištikrųjų skaitytojams cirkas ir ne bet koks, nereikia pirkti bilieto, mokėti pinigus.
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių