Quantcast

Internautai ūžia: važiavo prieš eismą, vartė ženklus, o pareigūnai nematė?

Pirmadienio pavakarę vaizdo registratoriumi užfiksuota situacija kelyje gali išmušti iš vėžių net visko mačiusius. Įraše matyti, kai vienoje Vilniaus gatvėje pažeidėjas įžūliai važiuoja priešpriešine eismo juosta, o pro šalį tuo metu automobiliu riedantys policijos pareigūnai nė nestabteli jo sudrausminti.

Vaizdo medžiaga antradienio popietę pasidalijo socialinio tinklo grupės „Reidas TV“ atstovai. „Laba diena, Vilniau. Dar tokios nesąmonės neteko stebėti. Policija mato pažeidėją, bet nieko. Tas važiuoja prieš eismą, varto ženklus“, – feisbuke rašė jie.

Įvardyta situacija pastebėta spalio 14-osios pavakarę, apie 17 val. Mokslininkų gatvėje. O šiandien internete paskelbtas minėto vaizdo įrašas sulaukė internautų kritikos strėlių, laidomų į policijos pusę.

„Reidas TV“ vaizdo įrašas

„Seniai sakiau, kad ta institucija – policija, neegzistuoja. Tai – akivaizdus to įrodymas“, – pasipiktinimo neslėpė socialiniame tinkle komentavusi Daiva. „Turbūt kažkam rašė svarbią žinutę – visas dėmesys į telefono ekraną“, – pridūrė Andrius.

Tačiau karčių žodžių nepagailėta ir Kelių eismo taisykles (KET) pažeidusiam transporto priemonės vairuotojui. „Kaip noriu, taip vairuoju! Panašu į girto vairavimą“, – spėjo internautai ir vylėsi, jog toks atsainus Vilniaus pareigūnų elgesys buvo tik laikinas, o vėliau šie apsisuko, pasivijo ir deramai nubaudė vairuotoją.

Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pareigūnai patvirtino – informacija apie socialiniame tinkle paviešintą vaizdo įrašą yra gauta. Vairuotojas esą nustatytas ir apklaustas, o detalės apie įvykį – tikslinamos.

„Kaip teigė vairuotojas, važiuojant jam nustojo veikti automobilio stabdžių sistema. Todėl vengdamas susidūrimo su automobilių kolona, jis bandė važiuoti priešpriešine eismo juosta, kol automobilį pavyko sustabdyti“, – portalui sakė Vilniaus apskr. VPK Komunikacijos poskyrio vyresnysis specialistas Tomas Bražėnas.

Pasak pašnekovo, įvertinus visas įvykio aplinkybes bus nuspręsta, ar pradėti administracinę teiseną, bei kokia atsakomybė galimai būtų taikoma vairuotojui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Audrius

Audrius portretas
Tai vieną pirstelėjimą padarė, ko dar norit???⚡️

0321654987

0321654987 portretas
lietuvos policija neveltui))

Tomas

Tomas portretas
Mentai, nothing new...
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių