Quantcast

Į Seimą kandidatuojantis V. Šmigelskas girtas Vilniuje sukėlė avariją

Ketvirtadienio pavakare Vilniuje avariją vairuodamas neblaivus sukėlė Socialdemokratų darbo partijos kandidatas į Seimą buvęs parlamentaras Virginijus Šmigelskas.

Kaip BNS informavo sostinės policijos atstovė Julija Samorokovskaja, pranešimas apie avariją Savanorių prospekto sankryžoje gautas ketvirtadienį 16.43 val.

Pranešėja (gimusi 1984 metais) nurodė, kad į jos automobilį „Volkswagen“ atsitrenkė iš paskos važiavęs automobilis „Toyota“, jo vairuotojas gali būti neblaivus.

„Patikrinus „Toyota“ vairuotojo blaivumą nustatytas 2,27 promilės girtumas“, – sakė J. Samorokovskaja.

Ji patvirtino, kad „Toyota“ vairavo 59-erių V. Šmigelskas.

„Volkswagen“ vairuotoja po avarijos Greitosios pagalbos automobiliu nuvežta į gydymo įstaigą medicininei apžiūrai, V. Šmigelskas kelioms valandoms buvo pristatytas į policijos komisariatą.

Patikrinus „Toyota“ vairuotojo blaivumą nustatytas 2,27 promilės girtumas.

Dėl vairavimo esant neblaiviam policija pradėjo ikiteisminį tyrimą.

V. Šmigleskas 2000-aisiais yra buvęs Seimo narys, anksčiau yra kelerius metus buvęs ir Vilniaus miesto tarybos nariu.

Šiuo metu V. Šmigelskas kandidatuoja į Seimą Sūduvos šiaurinėje apygardoje ir yra 30-tas Socialdemokratų darbo partijos kandidatų sąraše.

G. Kirkilas: jo elgesį įvertins rinkėjai

Socialdemokratų darbo partijos pirmininkas Gediminas Kirkilas sako apgailestaujantis dėl partijos kandidato į Seimą V. Šmigelsko sukeltos avarijos jam vairavus neblaiviam ir mano, kad jo elgesį įvertins rinkėjai. 

G. Kirkilas pabrėžė, kad kitoks įvertinimas nėra galimas – patys „socialdarbiečiai“ negali taikyti jam nuobaudų dėl drausmės, nes V. Šmigelskas nėra partijos narys, taip pat prasidėjus rinkimams nėra galimybės jo braukti iš kandidatų sąrašų.

Jis nėra mūsų partijos narys, tai partiniu lygmeniu mes nelabai ką galim. Aišku, reikia apgailestauti, matyt, žmonės neatlaiko įtampos.

„Jis nėra mūsų partijos narys, tai partiniu lygmeniu mes nelabai ką galim. Aišku, reikia apgailestauti, matyt, žmonės neatlaiko įtampos. Šiaip jau, dabar nieko padaryti ypatingo negali – spręs rinkėjai“, – BNS penktadienį sakė jis.

G. Kirkilas taip pat patikino negalintis susisiekti su pačiu kandidatu, to padaryti nepavyko ir BNS.

Lietuvos socialdemokratų darbo partijos rinkimų štabas išplatintame pranešime taip pat apgailestauja dėl V. Šmigelsko „neatsakingo poelgio“.

„Situacijos detalių nežinome, nes su V. Šmigelsku štabui susisiekti nepavyko. Tokie įvykiai yra skaudžios pamokos visiems“, – sakoma partijos pranešime.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėavarija LTVirginijus ŠmigelskasSeimo narysgirtas sukėlė avariją

NAUJAUSI KOMENTARAI

WW

WW portretas
Na,nieko sau, 2,27 promiles? Ir sitas girtuoklis lenda i Seima? I kaliuze toki parazita! Ir tokie nori valdyti Lietuva! Gaila,kad nera fiziniu bausmiu. Nuplakti toki viesoje vietoje! Liurbis!

Bluds

Bluds portretas
I anoniminiu alkoholiku kluba

Garantuotai išrinks

Garantuotai išrinks portretas
Tikras normalus lietuvis
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių