Quantcast

Jaunuoliai įsijautė į pedofilų medžiotojų vaidmenį: vėl patys nufilmavo, kaip talžo auką

  • Teksto dydis:

Socialiniame tinkle plinta vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip grupė jaunuolių sučiumpa jauną vaikiną. Vadindami jį pedofilu už tai, kad šis esą atėjo susitikti su mažamete, aukos jie nepaleidžia ir graso perduoti į pareigūnų rankas. Vilniaus apskrities policija aiškinasi įvykio aplinkybes.

Vaizdo įrašo matomas veiksmas prasidėjo vidinio namo kiemo tarpuvartėje, tikėtina, esančioje Vilniaus senamiestyje. Čia grupė jaunuolių sulaikė jauną vyrą ir neleido jam išsilaisvinti. Kai šis šiaip ne taip trumpam paspruko iš gniaužtų ir priartėjo prie vidinį kiemą dengiančių vartų bei šaukdamas: „Paleiskit!“ bandė juos atverti, jaunuoliai pačiupę jį už kojų įtempė atgal.

Tada prieš pasipriešinti išdrįsusį vyrą buvo panaudota kur kas didesnė jėga – užlaužtos rankos ir sutvirtintos lipnia juosta už nugaros. Tuo metu tarpuvartėje pasirodžius praeiviui ir paklausus: „Ką darote?“, jaunuolių gauja drąsiai atšovė: „Pedofilą pagavome“.

Paskui įvykių veiksmas persikėlė į namo kiemą, kur jaunas vyras klūpėjo sniege ir buvo laikomas už kaklo vieno iš incidente dalyvaujančių asmenų, kad negalėtų atsistoti.

„Daugiau nedarysiu taip ir atsiprašau labai visų“, – pasigirdo sakinys iš taikiniu tapusio vyro lūpų. „Tai jau padarei. Ką tu su ja daryt norėjai? Tau devyniolika metų, tu atvarei su 13-mete susitikt. Kalbėk, kalbėk dabar – atsakyk už savo veiksmus, tau devyniolika metų“, – klausimais jį apibėrė jaunuolių grupė.

Ką tu su ja daryt norėjai? Tau devyniolika metų, tu atvarei su 13-mete susitikt.

Jaunam vyrui atsistojus ir bandant vangiai eiti link namą juosiančios gyvatvorės, jis buvo sustabdytas ir pargriautas, o atsistojus tvirtai laikomas, kad nepaspruktų. „Man trūksta oro“, – tarstelėjo jis ir daugybę kartų sušuko „Paleiskit!“. „Reik mentus kviesti, ko mes laukiame“, – sakė vienas iš incidento dalyvių.

Netrukus kažkuris jaunuolių pastebėjęs balkone stovintį minėto kiemo gyventoją apie tai pranešė ir bendražygiams. „Pedofilas, su 13-mete atvarė susitikt, o jis – pilnametis, jam 19-ka ar 20-mt. Tai mes policiją kviečiam, nesijaudinkit“, – sakė jie ir tikino aukos nemušantys, o tik kalbantys.

„Keliausi į policiją, viskas – prisižaidei“, – po šių žodžių jaunas vyras buvo pargriautas ant pilvo ir spaudžiamas gaujos, kol neiškęsdamas tokios padėties keiksnodamasis ėmė šaukti: „Man astma! Trūksta oro!“.

Apie minėtą incidentą pasiteiravus Vilniaus apskrities pareigūnų, šie patvirtino, kad atvejis jiems yra žinomas. Aptariamą įrašą jie taip pat turi. Šiuo metu aiškinamos aplinkybės, nustatinėjami įvykio dalyviai, ikiteisminis tyrimas kol kas nepradėtas.

Primename, kad informacija apie panašaus pobūdžio atvejį, kur grupė jaunuolių Vilniuje, miško take, užpuolė taip pat esą su mažamete norėjusį susitikti suaugusį vyrą, žiniasklaidoje pasklido šios savaitės pradžioje. Skirtingai nei šiame incidente, aukos jie reikalavo sumokėti 2500 eurų, paėmė ir asmens dokumentą, o po to parklupdę jauną vyrą liepė atsiprašyti mažametės bučiuojant jai kojas.

Dėl šio įvykio Vilniaus apskrities pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl savavaldžiavimo ir turto pagrobimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tomas

Tomas  portretas
Tie vaikai nežino kas yra pedofilo sąvoka...

slykstu

slykstu portretas
Patektu jie man po mano sugniauzta rankos ,,KUVALDA'' uztektu jiem tik krentancios mano ,,KUVALDOS'' svorio daugiau tie nespeje apsiplunksnuoti visciukai REKETUOTI nebenoretu Bet isvada viena kuo daugiau laisves mokyklose namuose tuo labiau vaikezai tampa nevaldomi

aha

aha portretas
Soc tinklose pakyša maloletka. Auka pasirašo ateina i vieta gauna puzdy ir naloga. Tipo gaudom pedofila o realiai patys suskiai.
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių