Quantcast

Girtų „CityBee“ vairuotojų medžioklė: viena sunkiai įpūtė į alkotesterį, kitas – spruko

  • Teksto dydis:

Per reidą sostinėje įkliuvo trys neblaivūs vairuotojai – visi vairavo išnuomotus automobilius, praneša LNK žinios.

Kelių policijos reidas sostinės centre, Pylimo gatvėje, prasidėjo apie pirmą valandą nakties – iš penktadienio į šeštadienį. Netrukus sustabdyto „CityBee“ automobilio „Volkswagen Golf“ vairuotojai sunkiai sekėsi papūsti į alkoholio matuoklį.

Galiausiai merginai pavyko, bet rodmenys nenudžiugino – jai nustatytas lengvas girtumas. Už tai gresia bauda iki 1100 eurų. Be to, dar teks sumokėti du tūkstančius įmonei „CityBee“ – ji laikosi nulinės alkoholio tolerancijos.

Vairuotoja nuo šiol niekada nebegalės išsinuomoti „CityBee“ automobilio. Po valandos buvo sustabdytas kitas „CityBee“ – „Volkswagen Touareg“. Juo važiavo net šeši žmonės – mergina ir penki vaikinai. Visi jie – studentai iš Ispanijos – vairuotojas įpūtė kiek daugiau nei promilę. Kol policininkai pildė dokumentus ir laukė vertėjo, iš automobilio išlipęs keleivis atėjo pabendrauti.

Jis tikino, kad jo šalyje „CityBee“ automobilių nėra. Esą naktį tokiomis mašinimis važinėja tik neblaivūs. Paskui netikėtai keleivis sėdo prie vairo ir nuvažiavo.

Pareigūnai akimirksniu prisivijo bėglį – šis buvo dar girtesnis nei prieš tai sustabdytas bičiulis – alkoholio matuoklis parodė daugiau nei pusantros promilės. Už tai jau gresia baudžiamoji atsakomybė.

Užsienietis buvo labai neramus – taikėsi lipti iš tarnybinio automobilio, o uždėjus antrankius, skundėsi, kad spaudžia. Galiausiai užsimanė į tualetą ir nenurimo, kol policijos pareigūnai nenuvežė į policijos komisariatą su švyturėliais ir sirena. 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių