Quantcast

Girto vilniečio avariją pasieniečiai pastebėjo „elektronine akimi“

  • Teksto dydis:

Jurbarko rajone VSAT pareigūnai „elektronine akimi“ užfiksavo nuo kelio nuvažiavusį automobilį. Paaiškėjo, kad jį vairavo girtas Vilniaus gyventojas.

Pirmadienį VSAT Pagėgių  rinktinės Viešvilės užkardos pasieniečiai techninės sienos kontrolės sistemos vaizdo kameromis ties Jurbarko rajono Endriušių kaimu pastebėjo nuo kelio nuvažiavusį automobilį „Ford Focus“. Viešvilės pasieniečiai šią sistemą naudoja sienos su Rusija apsaugai.

Informacija apie įtartiną automobilį buvo perduota arčiausiai buvusiems VSAT patruliams, kurie netrukus atvyko į nurodytą vietą. Paaiškėjo, kad pakelės griovin nuslydęs automobilis „Ford Focus“ buvo stipriai apgadintas. Jo salone prie vairo pasieniečiai rado vyrą, nuo kurio tvoskė alkoholiu. Nustatyta, kad  tai - 50-metis Vilniaus gyventojas.

Į eismo įvykio vietą VSAT pareigūnai iškvietė Jurbarko rajono policijos ekipažą. Paaiškėjo, kad prie vairo sėdęs vilnietis buvo gerokai padauginęs svaigiųjų gėrimų. Jam nustatytas sunkus girtumas – 2,59 promilės. Eismo įvykio metu vilnietis rimtų sužalojimų nepatyrė.

Įvykį tiria Jurbarko policijos pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių