Quantcast

Gaudynės Vilniuje: nuo pareigūnų sprukęs vyras metė vogtus daiktus ir šoko į vandenį

  • Teksto dydis:

Dvidešimt vienerių metų vyrui, galimai įvykdžiusiam vagystę, pabėgti nuo policijos patrulių nepavyko. Jis pristatytas į policijos komisariatą.

Trečiadienio naktį 00.31 val. sostinės policija gavo pranešimą, kad Vilniuje, K. Ulvydo gatvėje, galimai apvogtas butas. Pranešėjas pastebėjo, kad iš vieno namo balkono iššoko įtartinas asmuo, kuris rankose laikė daiktus – galimai pavogtus nešiojamus kompiuterius.

Policijos patruliai nedelsdami nuskubėjo į įvykio vietą. V. Gerulaičio gatvės pradžioje jie pastebėjo nurodytus įtariamojo požymius atitinkantį jaunuolį, sprunkantį greta esančio parko link. Patruliai ėmėsi persekioti įtariamąjį. Bėglys į pareigūnų reikalavimą: „Stok, Policija“ nereagavo – išmetė turėtus daiktus ir, vengdamas sulaikymo, bėgo tolyn.

Netrukus patruliai apsupo bėglį. Vyras, pastebėjęs, kad pasprukti nepavyks, šoko į šalia buvusį vandens telkinį ir, jį perplaukęs, bandė bėgti vėl – tik šįkart nepavyko.

Vilniaus apskr. VPK nuotr.

Pareigūnai sulaikė iš vandens išlipusį, 1999 metais gimusį vyrą, panaudoję specialiąsias priemones. Pas bėglį apžiūros metu rasti įvairūs, galimai vogti daiktai. Įvykio vietoje taip pat rasti jo išmesti daiktai ‒ du nešiojami kompiuteriai, kroviklis, garso kolonėlė ir butelis vyno.

21-erių vyras pristatytas į policijos komisariatą. Pareigūnai dėl galimai įvykdytos vagystės tikslina įvykio aplinkybes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių