Quantcast

FNTT su šešėline prekyba nesitaikstys: baudas išdalino ir respiratorių pardavėjams

Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnyba (FNTT) pirmadienį pranešė skyrusi baudas dešimčiai asmenų, kurie neteisėtai prekiavo dezinfekciniu skysčiu ar respiratoriais.

Taip pat pranešta, kad baudos skirtos respiratoriais ir dezinfekciniu skysčiu prekiavusioms Klaipėdoje bei Plungėje veikiančioms įmonėms. Joms surašyti protokolai už komercinės veiklos pažeidimus ir kasos kvito neišdavimą.

FNTT duomenimis, Vilniaus apskrityje buvo nubausti trys asmenys, kurie neturėdami reikiamų komercinės veiklos leidimų pardavinėjo apsaugos nuo koronaviruso priemones.

Klaipėdos apskrityje FNTT nustatė ir skyrė baudas penkiems asmenims, dar du asmenis nubaudė FNTT Šiaulių ir Panevėžio apskrities valdybos.

Administracinių nusižengimų kodeksas už neteisėtą vertimąsi komercine ar kitokia veikla, kuriai reikalinga licencija, nustato baudą nuo 390 iki 1,1 tūkst. eurų. Pakartotinai padarytas nusižengimas užtraukia baudą iki 2,4 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

juk paprasta

juk paprasta portretas
galetu pasiimt gamybos prekybos verslo liudijima menesiui ar porai menesiu ir legaliai prekiautu tom kaukem!

tomas

tomas portretas
Ir iki šiol nesiliauja marodieriai siūlyti savo ,,kaukes su nuotaika". Kur policija, kur Miesto meras ir Taryba? Kiek galima tyčiotis iš žmonių nelaimės???

Dė_jau ant tvarkos.

Dė_jau ant tvarkos. portretas
Nes miestelio vaistinėse (3 vaistinės) nėra ir nežino, kada būs kaukių. Pagal skelbimą KLP pirkau 50 vnt. už 45 eur. plius 2.50 Omniva atsiuntimas. Be streso.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių