Quantcast

Iš „Europos“ aikštelės iškritusi vairuotoja siekia prisiteisti 200 tūkst. eurų

Sostinėje iš prekybos centro „Europa“ daugiaaukštės aikštelės su automobiliu iškritusi ir stipriai sužalota moteris reikalauja aikštelės valdytojų atlyginti žalą.

Kaip BNS informavo Vilniaus miesto apylinkės teismo atstovė Rimantė Kraulišė, ieškinio dėl turtinės ir neturtinės žalos atlyginimo teismas sulaukė spalio 9 dieną.

Moteris su automobiliu „BMW X6“ iš daugiaaukštės prekybos centro aikštelės iškrito balandžio pabaigoje. Per įvykį ji buvo stipriai sužalota.

Pasak jos advokato Mariaus Barisevičiaus, iš aikštelės valdytojų – bendrovės „Hanner“ teises perėmusios įmonė „Prime location property fund“ ir bendrovės „BH Europa“ – reikalaujama priteisti 200 tūkst. eurų.

„Sunkios būklės ji buvo atvežta į reanimaciją, nebuvo aišku, ar moteris išgyvens: plyšo kepenys, sumušti plaučiai, lūžo akiduobės sienelės kaulas, šonkauliai ir krūtinkaulis, daugybė sumušimų ir kraujosrūvų, atliktas krūtinplėvėje susikaupusio kraujo šalinimas“, – rašoma advokato pranešime.

Jame taip pat teigiama, kad prekybos centro aikštelės valdytojai nesiėmė veiksmų, kad būtų padidintas prekybos centro aikštelės saugumas.

Reikalaujama, kad kol nebus įrengti apsauginiai atitvarai, aikštelė būtų uždaryta, nes yra nesaugi vairuotojams ir praeiviams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

matysit

matysit portretas
aha-matys kaip savo ausis o dar uz sugadinima aiksteles susimokes!

Vardas

Vardas portretas
Stato, kad tik greiciau pastatyt ir babkes gaut, o apie zmoniu sauguma negalvoja... haneriui zmones tik jie ir ju aplinka, visus kitus galima grezt ir zalot... koks skirtumas kas vairavo, bet kam gali pasidaryt pvz bloga prie vairo ir nesuvaldes auto, neturetu islekt is pastato antro auksto... tuo sukeldamas sau pavoju ir kitiems zmonems...

Nrmll

Nrmll portretas
Nemoki vairuot nereik x6
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių