Quantcast

Ieškomas vagis: padavė 500 litų kupiūrą, o gavo 460,46 euro grąžos

  • Teksto dydis:

Sausio 2 d. apie 20 val. 30 min. viename Vilniaus prekybos centrų vaikinas, atsiskaitydamas už prekes, kasininkei padavė 500 litų kupiūrą.

Sausio 2 d. apie 20 val. 30 min. viename Vilniaus prekybos centrų vaikinas, atsiskaitydamas už prekes, kasininkei padavė 500 litų kupiūrą. Pastaroji, atskaičiusi 39,54 euro už perkamas prekes, vaikinui per klaidą atidavė 460,46 euro grąžą.

Dėl vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 1 d.

Ikiteisminio tyrimo metu gautas minėto prekybos centro stebinčios vaizdo kameros įrašas, kuriame užfiksuotas eurų pasisavinimu įtariamas asmuo.

Policijos pareigūnai prašo visuomenės pagalbos - asmenis, atpažinusius šį vaikiną ir galinčius suteikti informaciją, susisiekti su Vilniaus miesto trečiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus tyrėja Renalda Pilikauskiene tel. (8 5) 219 8987.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

EvaldasLietuvaa

EvaldasLietuvaa portretas
Siaip saziningai pagalvojus. Nei vienas doras Lietuvos pilietis negrazintu siu pinigu. Pats asmeniskai pasiimciau ramiai ir iseiciau.

varijantas

varijantas portretas
kasininke GALEJO PATI pasisavinti[pavogti?]ta pinigu suma pati,o paskui saukti,kad apsiskaiciavo......,nes VISAI !neaisku is nufilmavimo kokiais pinigais ir KIE-E-EK duoda grazos!!!

moterytė

moterytė portretas
Vagis- tai tas, kuris paima daiktą neatsiklausęs savininko. O kai duodama kažkas ir tu paimi- tai ar vagystė? Žiauriai negražiai įvardino žmogų. Fui! Aš niekada neskaičiuoju grąžos. Ar per daug, ar per mažai atiduoda nepastebiu. Tai gal ir mane(manau, ne tik mane, neskaičiuojančių yra daug) tokiu atveju irgi apkaltintų vagyste?
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių