Quantcast

E. Mildažytė: pati sudaviau baisų smūgį visam savo gyvenimui

  • Teksto dydis:

Sekmadienį neblaivi prie vairo sustabdyta žurnalistė ir laidų vedėja Edita Mildažytė pirmadienį atsiprašė už savo elgesį ir teigė, kad jeigu galėtų tai panaikintų vakar dieną. 

„Sunku kalbėti apie didžiausios viešos gėdos dieną. Atsiprašau visų, kuriuos įskaudinau, įžeidžiau, nuvyliau savo nedovanotinu elgesiu. Šeimos, vaikų ir mamos, visų tų, kuriems nederamas mano elgesio šleifas pakenkė reputacijai, įstaigos geram vardui. Atsiprašau žiūrovų, kolegų, LRT vadovybės. Suprantu ir labai išgyvenu, kad sukėliau pavojingą situaciją. Jei galėčiau panaikinti vakar dieną, taip ir padaryčiau... Deja, tai jau yra įvykęs faktas. Už padarytas veikas būsiu nubausta pagal įstatymą, praradau dalies Jūsų meilę ir pasitikėjimą... O tai yra milžiniškas nuostolis.. Suprantu ir pripažįstu, kad pati sudaviau baisų smūgį visam savo gyvenimui. Labai prašau man atleisti“, – rašoma LRT gautame laiške.

Portalas pirmadienį jau skelbė, kad E. Mildažytė naktį ir pirmadienio rytą praleido areštinėje, o po pietų iš jos buvo išleista.

Moteris išėjo pro galines areštinės duris.

Pirmadienio rytą Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja informavo BNS, kad E. Mildažytė bus paleista, kai bus užpildyti procesiniai dokumentai.

„Paleidimo laiką tyrėjas derina su ikiteisminį tyrimą kuruojančiu prokuroru“, – teigė policijos atstovė.

Ji pridūrė, kad asmuo gali būti sulaikytas ne ilgiau nei 48 valandas.

E. Mildažytė, vairavusi automobilį „Honda Jazz“, buvo sulaikyta neblaivi sekmadienį Vilniuje, Nemenčinės plente. Jai nustatytas vidutinis 2,36 prom. girtumas.

Žinomos žurnalistės ir laidų vedėjos atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vairavimo išgėrus, Baudžiamajame kodekse už tai numatyta bauda, areštas arba laisvės atėmimas iki vienų metų.

LRT teigia apgailestaujanti dėl neatsakingo E. Mildažytės poelgio.

„Labai apgailestaujame dėl neatsakingo E. Mildažytės elgesio. Visuomeninis transliuotojas LRT savo darbuotojams, autoriams, bendradarbiams, prodiuseriams, laidų vedėjams kelia aukštus darbo etikos reikalavimus, todėl tokį neatsakingą elgesį LRT vertina neigiamai. Spalį portale LRT.lt turėjo startuoti nauja E. Mildažytės pokalbių laida, tačiau paaiškėjus šioms aplinkybėms LRT jas įvertins ir priims sprendimą dėl projekto ateities artimiausiomis savaitėmis. Naujame televizijų sezone E. Mildažytė neveda jokios laidos ir artimiausiu metu nėra numatyta“, – portalui kauno.diena.lt sakė LRT atstovė ryšiams su visuomene Miglė Savickaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Furistas

Furistas portretas
Su tokiom promilėm dar gerai baigėsi... Čia mėnulio fazė . Dievo dovana nuovargis ir t.t.

Felik sas

Felik sas portretas
Siųsk tu tuos Mazgotes na-chui

Jonas

Jonas portretas
ne darbo metu kiek noriu tiek gert galiu,atsirado mokytojai
VISI KOMENTARAI 57

Galerijos

Daugiau straipsnių