Quantcast

DNR tyrimas patvirtino: Neryje rastas M. Davidonio kūnas

Pirmadienio vakarą Neryje, ties Valų kaimu, rasti stipriai suirę skenduolio palaikai. Vasario mėnesį dingusio vilniečio Mykolo Davidonio tėvai patvirtino, kad tai – jų sūnaus kūnas. Teisėsauga sulaukė DNR tyrimo rezultatų – Neryje rastas 15-mečio paauglio kūnas.

Vilniaus apygardos prokuratūros 1-ojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorė Jurgita Jasiūnienė portalui kauno.diena.lt penktadienį teigė, kad tyrimas parodė, jog gegužės pirmą dieną Neryje rastas asmuo yra M. Davidonis.

Kaip jau buvo rašyta, radus kūną buvo pradėtas naujas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

„Tyrimas dėl dingusio asmens paieškos buvo sujungtas su mirties priežasties nustatymo tyrimu. Vakar buvo atšaukta oficiali paieška“, – sakė prokurorė.

Paklausus dėl mirties priežasties, pašnekovė pridūrė: „Preliminarias išvadas turime, išsamių išvadų neturime, tad nenorėčiau komentuoti. Išorinių smurtinių žymių ant paties kūno, preliminariais duomenimis, nėra. Histologinių, išsamesnių tyrimų atsakymų dar nėra.“

Dingusio paauglio tėvas žinią, kad rastas 15-mečio kūnas, patvirtino pirmadienio vakarą. „Pranešame, jog šiandien, po beveik trijų mėnesių paieškų, buvo rastas mūsų sūnaus Mykolo kūnas. Nuvykę į vietą atpažinome savo vaiko rūbus. Vyksta ekspertizė, po jos policija patvirtins. Esame dėkingi už jūsų visų pagalbą, palaikymą ir linkėjimus. Labai prašome išlaikyti rimtį ir ramybę“, – feisbuko grupėje „Mykolo paieška“ pirmadienio vakarą skelbė Mindaugas Davidonis.

Ketvirtadienio vakarą 15-mečio mama paskelbė, kad su paaugliu atsisveikinti bus galima savaitgalį, sekmadienį jis atguls amžinojo poilsio.

M. Davidonis dingo vasario 4 dieną. Jo ieškojo ne tik specialiosios tarnybos, narai, bet ir daugybė savanorių. Per paieškas buvo rasti įvairūs paauglio daiktai, tarp jų – kuprinė, striukė, telefonas, banko kortelė, ausinės.

„Buvo vykdoma viena didžiausių paieškos operacijų, buvo dedamos visos pastangos. Deja, ne stebukladariai ir pareigūnai – susiklostė tokios aplinkybės ir sąlygos, kad kūno nepavyko greitai rasti. Atomazga kažkokia jau yra“, – teigė prokurorė J. Jasiūnienė. 

Paskutinį kartą draugai M. Davidonį matė prie Vingio kino teatro. Vėliau nustatyta, kad vaikinas išlipo iš  troleibuso Kražių stotelėje ir nuėjo upės link, buvo prie Operos ir baleto teatro stotelės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žydų mafija, tvarieji ir išmanieji vyriausybininkai

Žydų mafija, tvarieji ir išmanieji vyriausybininkai  portretas
landsgrybiai, armonai, prastatūtė schiman nespėja teikti prekių į mokyklas! Tegyvuoja Morgo Morgana!

Devil

Devil portretas
-1 Lt ))))

PIRMAM

PIRMAM portretas
O tau liepia kas skaityti?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių