Quantcast

Vilniuje, Lentvario gatvėje, kilusi vandentiekio avarija sutvarkyta, eismas atnaujintas

  • Teksto dydis:

Dėl vandentiekio avarijos antradienį Vilniuje, Lentvario gatvėje, susidariusi duobė sutvarkyta laikinomis priemonėmis, eismas šia atkarpa atnaujintas, BNS informavo sostinės savivaldybė.

„Lentvario gatvėje atsivėrusi duobė sutvarkyta laikinomis priemonėmis, užpilant ją žvyro skalda. Eismas gatvės atkarpa atnaujintas. „Grindos“ darbuotojai rūpinasi įtvirtinimais, kad vanduo toliau iš privataus sklypo į kitus sklypus ir Lentvario gatvę nebesiveržtų“, – pranešė savivaldybė.

Kaip BNS sakė Vilniaus policija, jie 12.24 val. gavo pranešimą, kad dėl vandentiekio avarijos susidarė įgriuvos, galėjo atsirasti smegduobė.

Netoli Vokės užtvankos Lentvario gatvėje dėl avarijos kelio danga buvo pavojinga eismui, todėl kurį laiką jis nukreiptas per A19 kelią: Abiejų Tautų plentą (buvusią Galvės gatvės dalį), Zigmantiškių gatvę.

Savivaldybė informavo, jog, dar nepatvirtintais duomenimis, aplinkinėje teritorijoje vykstant statyboms galėjo būti pažeisti drenažiniai tinklai.

„Dėl to privačiuose sklypuose kaupėsi vanduo ir atitekėjo į gatvę sudarydamas sąlygas avarinei situacijai“, – teigiama komentare.

Savivaldybė toliau aiškinsis incidento priežastis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių