Quantcast

Dėl viešosios tvarkos pažeidimo per krepšinio rungtynes sulaikytas „Ryto“ fanas

  • Teksto dydis:

Dėl viešosios tvarkos pažeidimo per krepšinio rungtynes tarp Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Ryto“ sekmadienį sulaikytas vienas sostinės komandos fanas, pranešė policija.

Policijos atstovas Tomas Bražėnas BNS sakė, kad 1985 metais gimęs įtariamasis prie išėjimo iš salės smūgiavo vienam iš „Žalgirio“ gerbėjų, jam nustatytas lengvas girtumas.

Policija taip pat buvo sustabdžiusi apklausai aštuonis „Žalgirio“ gerbėjus, kurie perlipę „Stop“ juostą pateko į tribūną, paprastai naudojamą „Ryto“ gerbėjų, tačiau jie sulaikyti nebuvo.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bukiems žalgerio fanams

Bukiems žalgerio fanams portretas
Nori gauti per ausį? Eini į varžovų fanzoną.Gausi į ausį - tai bus nieko tokio.Dar ir asmenukę padarys, - kaip tu gauni per ausį.Ir policija tave ispės už provokaciją.. Nenori - neini..

Komentaras

Komentaras portretas
Kai paskaitai komentarus pamatai kokie žmonės buki. Kokie čia fanai tai sporto chuliganai. Kurių iš vis į varžybas neilest. Bet viskas rėmėsi į pinigus parduotų bilietų kainas ir t.t...isgerto alaus kiekį suesta duona su sūriu ir panašiai. Gerai Adomaitis ir pasakė. Apie „fanus“. Pasidarė asmenukė ir kas čia tokio. Kita syk Kaune tegu fotkinas ryto fanai prie žalgirio apdovanojimų. Nemanau kad kas už tai į nosį duotu. Reziume. Kokios komandos fanai bebūtumėte gerbkime vieni kitus.

Kai provokuoti - tai pieniai save vadina ultromis

Kai provokuoti - tai pieniai save vadina ultromis portretas
O kai reikia atsakyti, ir gauna į skurą - tai paugliaii, iš pasalų chuliganų užpultu jaunimu ..Vienas aktyvesnis Ryto fanas - kaip vilkas tarp žalių avių..
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių