Quantcast

Dėl smurto artimoje aplinkoje sulaikytas Užsienio reikalų ministerijos darbuotojas

Vilniuje dėl smurto artimoje aplinkoje sulaikytas ir į areštinę uždarytas Užsienio reikalų ministerijos darbuotojas.

Kaip pranešė Policijos departamentas, šeštadienio vakarą, apie 23 val., namuose, Krokuvos gatvėje, vyriškis, kaip įtariama, smurtavo prieš 65 metų moterį, taip sukeldamas jai fizinį skausmą.

Įtariamasis, Užsienio reikalų ministerijos 38 metų darbuotojas, pasitikrinti girtumą atsisakė, todėl policija vertino, kad jis neblaivus.

Vyras uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo savo artimajam giminaičiui ar šeimos nariui.

Baudžiamasis kodeksas už tai numato viešuosius darbus arba laisvės apribojimą, arba areštą, arba laisvės atėmimą iki dvejų metų.

Kaip BNS pranešė Užsienio reikalų ministerija, dėl šio įvykio jos generalinė inspekcija pradėjo tyrimą. Minėtas darbuotojas, pasak ministerijos, dirba pagal darbo sutartį. Daugiau duomenų apie jį institucija neatskleidžia, motyvuodama duomenų apsauga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Daugiau informacijos

Daugiau informacijos portretas
Gal galima ir pavardę parašyti? Juk URM dažnaiusiaii "subėga" politikų, garsenybių beviltiški palikuonys. Įdomu, kokioje pasualio ambasadoje atsidur šis "herojus"?

...

... portretas
Visur visokiu yra! Seime,teisme,medicinoj,urme...

Ingrida

Ingrida portretas
Paziurek i ,,PROTO BOKSTA,, ------ir matysi koks KONTINGENTAS susirinkes aplink gabriuka
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių