Quantcast

Dėl S. Skvernelio gatvėje aprašinėto asfalto prokurorai pradėjo tyrimą

  • Teksto dydis:

Vilniaus apygardos prokuratūra antradienį pranešė, kad dėl premjero Sauliaus Skvernelio gyvenamos Vilniaus rajono Smiglių kaime esančios Upės gatvės dangos aprašinėjimo buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pasak prokuratūros, ikiteisminis tyrimas pradėtas dėl galimo viešosios tvarkos pažeidimo.

Ikiteisminį tyrimą atlieka Vilniaus rajono policijos komisariato pareigūnai, jam vadovauja Vilniaus apylinkės prokuratūros prokurorai.

Praėjusį ketvirtadienį, apie pirmą valandą nakties, dažais buvo apipaišytas premjero gyvenamos Upės gatvės asfaltas.

BNS žiniomis, ant gatvės dangos buvo užrašyta „vagies namas“ ir „Skvernelis“.

Gatvę apipaišiusį 1981-aisiais gimusį vyrą vietoje sulaikė Vadovybės apsaugos departamento pareigūnai ir perdavė policijai.

Portalas delfi.lt vėliau pranešė, kad nusižengimu yra įtariamas buvęs kadenciją baigusios prezidentės Dalios Grybauskaitės ir buvusio susisiekimo ministro Roko Masiulio patarėjas Gediminas Vaitkevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Manau

Manau portretas
Peokurorai korumpuoti,nieko naujo matai dar vienas Lukašenka,tegul paskaito apie jį ką galvoja komentatoriai,oi Skvernelį prokuratūra turėtu tavo atžvilgiu darbo.Ko lendi į valdžia jei bijai kritikos.

apsivoge

apsivoge portretas
O ikiteisiminis tyrimas del neteisetai panaudotu lesu yra nutrauktas. Mentas lieka mentu, ka noria ta tiria, kur nereikia - nutraukia. POLICININKU SALIS pasidare.

klp

klp portretas
premjeras labai ilgai nepastebėjo tiesiamo keliuko, nepaisant to, kad jis matėsi per jo langus – ir tiesiamas asfaltas, ir sunki technika suvažiavusi. Jam nekilo klausimų. Tačiau keli sluoksniai dažų buvo pastebėti, ko gero, per kelias minutes. Neadekvatu truputėlį...
VISI KOMENTARAI 41

Galerijos

Daugiau straipsnių