Quantcast

Bankininkais apsimetę sukčiai iš dviejų vilniečių sąskaitų pasisavino 29,5 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Bankininkais apsimetę sukčiai iš dviejų Vilniaus gyventojų sąskaitų pasisavino 29,5 tūkst. eurų.

Pranešimus apie sukčiavimus Vilniaus apskrities policija gavo antradienio vakarą.

41 metų vyras pranešė, kad tą pačią dieną apie 17.55 val. į mobiliojo ryšio telefoną gavo SMS žinutę su klaidinga nuoroda. Ją aktyvavus iš banko sąskaitos pasisavinta 9,9 tūkst. eurų.

36 metų moteris pareiškė, kad tą pačią dieną 13.26 val. jai paskambino banko darbuotoju prisistatęs asmuo. Jis apgaulės būdu iš sąskaitos pasisavino 19,6 tūkst. eurų.

Policija skelbia, kad pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl sukčiavimo, neteisėto elektroninės mokėjimo priemonės ar jos duomenų panaudojimo ir kitų nusikaltimų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aistėja

Aistėja portretas
Laimingi žmogeliukai kurie - neturi bankuosę pinigėlių jie bent ramiai miega.Nelaimungi tie kurie vargsta gerus darbus dirba mokesčius moka .O Bankai privatizavę savo sutartimis kuriose tiek prirašytų sąlygų.Taisyklių.Mieli broliai metas kovoti....Nes mano broliai ir sesės .nepasirašė sutarties Velniams kurie mus vidury baltos dienos užmušinės už 10 centų.Juk hibridavo 2015 europa opaligę iskiepijo juk banditams ir galavariezams dabar rojus ...jie ten ir dirba kortelėmis sau babkęs daro .o žmogus lieka su tuščia sąskaita.skaitotę savo darbus blogus nuveikę .Oi sektantai kals jums Velnias už viską.Dievas viską mato.Atsuks lazda už tėvus vaikus už sužalotus žmogaus gyvenimus gyvuliai .ir tie taip nesielgia

Neblogai

Neblogai portretas
Žmonės babkiu turi, atidavineja visiems....

Vėl

Vėl  portretas
VIENAS IŠ SUKČIŲ Nr 8678 46607, sulaukėm skambučiio. Kodėl numeriai neblokuojami
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių