Quantcast

Baisi nelaimė Vilniuje: žuvo į labai gilią betonuotą duobę įkritęs žmogus

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Vilniuje, Ukmergės gatvėje, vyko didelė gelbėjimo operacija. Deja, ji baigėsi nesėkmingai.

Kaip skelbia portalas delfi.lt, pirminiais policijos duomenimis, 13.42 val. buvo gautas pranešimas, kad Ukmergės gatvėje, po Ozo gatvės viaduku, reikia skubios medikų bei gelbėtojų pagalbos.

Anot ugniagesių gelbėtojų, po viaduku į betonuojamą gilią duobę įkrito kasimo darbus vykdęs darbuotojas.

Dirbo gausios pareigūnų, ugniagesių bei medikų pajėgos. Vietoje taip pat dirbo aukštalipiai.

Pasak pareigūnų, gelbėjimo darbai užtruko daugiau nei valandą ir ištraukti darbininką pavyko tik pasitelkus kraną, kadangi duobė gili, daugiau kaip 10 metrų.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

„Grindos“ vykdomo „Geležinio Vilko paviršinių nuotekų tinklų rekonstrukcijos“ projekto statybvietėje, esančioje Ukmergės ir Ozo g. sankryžoje, kur dirba generalinis rangovas „Instita“, įvyko nelaimė. Įvykio vietoje šiuo metu dirba specialiosios tarnybos, įvykio aplinkybes aiškinamės. Didelė nelaimė įvyko ardant klojinius. Medikai konstatavo, kad žmogus žuvo. Užuojauta šeimai ir bendradarbiams“, – feisbuke skelbia „Grinda“.

Anot įmonės, duobės gylis – 17 metrų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Saugumo taisykles Grindoje neegzistuoja. Reikia tiketis, kad be ieskinio jie gaus ir didele bauda is valstybes inspektoriu.

Kada

Kada portretas
Kada parasysit apie kokia nors nebaisia nelaime?

Tai

Tai portretas
Jau senai zinoma kad su saugumo priemonemis ir inspekcija beda uz tai ir zusta zmones o atsakingi issiperka ir nesodinami i kalejmus
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių