Quantcast

Karveliškių detektyvo atomazga: šunis pareigūnai apšaudė teisėtai

  • Teksto dydis:

Į šunis Vilniaus rajone šaudę policijos pareigūnai gynėsi ir elgėsi teisėtai, nustatyta antradienį baigto tarnybinio patikrinimo metu.

Kaip pranešė Vilniaus apskrities policija, liepos 29 dieną į iškvietimą dėl Vilniaus rajone esančiame Karveliškių kaime šunų užpultos ir sukandžiotos moters atvykę pareigūnai buvo užpulti šešių šunų, kurie kėlė pavojų pareigūnų gyvybei bei sveikatai.

„Turėdami informaciją, jog šunys yra agresyvūs ir jau yra įkandę žmogui, policijos pareigūnai gindami save nuo tiesiogiai jiems gresiančio pavojaus, pagrįstai ir teisėtai panaudojo tarnybinius šaunamuosius ginklus“, – rašoma Vilniaus apskrities policijos pranešime.

Pareigūnai iš tarnybinių ginklų sužalojo du vokiečių aviganių veislės šunis, kurie buvo išvežti į veterinarijos gydyklą.

Šunys buvo vedžiojami be pavadėlių ir antsnukių.

Nukentėjusiai moteriai ligoninėje diagnozuota kojos kąstinė žaizda.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomone

Nuomone portretas
Tokie sunys turi buti su pavadziu ir antsnukiu, jei taip nera, tai butina nusauti seimininka uz sunu neprieziura, sunu gaila, bet ka padarysi.

ne sunis reikejo saut ,o

ne  sunis  reikejo  saut  ,o portretas
sunu seimininka .....

kikilis

kikilis portretas
Pagaliau nustos žviegti visagaliai šunų mylėtojai. Su kaimene šunų gąsdina, puola žmones, kelia pavojų sveikatai ir net gyvybei. KADA PAGALIAU LIETUVOJE BUS PRIVALU PAKLUSTI PAREIGŪNUI? JO AKIVAIZDOJE NESIKEIKTI, NEGRASINTI, VYKDYTI NURODYMUS?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių