Quantcast

Avarija Vilniuje: BMW vairavusi mergina nepraleido pareigūnų, važiavusių įjungtais švyturėliais

  • Teksto dydis:

Šiandien 9.55 val. Kalvarijų ir Ozo gatvių sankryžoje susidūrė policijos tarnybinis automobilis „Volkswagen“ su merginos variuojamu BMW.

Vilniaus policija pranešė, kad pareigūnai per Kalvarijų ir Ozo gatvių sankryžą įjungtais švyturėliais ir sirenomis važiavo į iškvietimą.

Išgirdę sirenas, sustojo ne visi vairuotojai – BMW vairavusi mergina nepraleido pareigūnų, tuomet ir įvyko eismo įvykis.

Policijos atstovai negali tiksliai pasakyti, per kokį šviesoforo signalą važiavo mergina ir pareigūnai, nes įvykį filmavusios kameros dar peržiūrimos.

„Kas kaltas, aš jums nepasakysiu“, – teigė Vilniaus policijos atstovas.

Po šio eismo įvykio nukentėjo ir mergina, ir policininkai. BMW vairuotoja buvo prispausta ir be sąmonės, ją gelbėti turėjo ugniagesiai, o vėliau ji išvežta į ligoninę. Patruliams subraižytos rankos.


Šiame straipsnyje: avarijaBMWpolicijaavarija LTLNK1

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas

Kaunas portretas
Ir niekada gaidziu su BMW neileidziu is salutiniu gatviu,ir kai bando naglai persirikiuoti is juostos i juosta,aplenke visus tvarkingai laukiancius). GAIDZIAI VISI SU BMW.

karma

karma portretas
Pamatęs važiuojantį BMW visada sustoju ir praleidžiu, nes negali žinoti koks idiotas už vairo. Ir lygiai taip pat niekada niekada nesustoju padėti BMW vairuotojams.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių