Quantcast

Automechanikos mokyklos sandėlyje Vilniuje rasti šimtai šovinių ir devyni sprogdikliai

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Vilniaus automechanikos ir verslo mokyklos sandėlyje rasti šimtai šovinių ir devyni sprogdikliai, pranešė Vilniaus apskrities policija.

Sostinės policijos atstovė Julija Samorokovskaja BNS informavo, kad 1981 metais gimęs vyras Geležinio Vilko gatvėje esančiame sandėlyje maždaug vidurdienį rado dėžę neiššautų šovinių, sprogdiklių, cheminių medžiagų ir uniformų.

Kaip vėliau paaiškėjo, iš viso buvo rasti 798 mažo kalibro šoviniai, 60 mokomųjų šovinių, vienas mokomasis sprogdiklis, aštuoni praktiniai sprogdikliai bei keturi cheminių medžiagų nustatymo reagentų rinkiniai.

Apie rastą amuniciją vyras policijai pranešė apie ketvirtą valandą popiet, kai jau buvo automobiliu atvežęs ją prie vieno iš Vilniaus policijos komisariatų ir laukė jo vidiniame kieme.

Šaudmenis ir sprogdiklius paėmė Antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ pareigūnai, cheminės medžiagos perduotos Vilniaus priešgaisrinei gelbėjimo valdybai.

Policijos pareigūnai surinko medžiagą dėl neteisėto disponavimo šaudmenimis ir sprogmenimis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

išvada

išvada portretas
Dabartiniai partizanai mokės nuo ruso gintis tiktai liežuviais.

Katinas

Katinas  portretas
Ir kaip dabar nuo ruso gintis?

Anonimas

Anonimas portretas
juk sovietmeciu mokyklose budavo karines parengties pamokos,ir is mazo kalibro sautuvu i taikinius saudyt duodavo,gal ir dabar tokios ira
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių