Quantcast

Automatais ginkluoti pareigūnai „šukuoja“ Vilniaus centrą: ieško merginos, šovusios į vyrą

  • Teksto dydis:

Sostinės policijai pirmadienį pranešta apie galimus šūvius iš dujinio pistoleto, pareigūnai ieško įtariamosios merginos.

Kaip BNS informavo Vilniaus policijos atstovė Julija Samorokovskaja, apie tai 14.55 val. policijai pranešė vyras.

„Pranešėjas nurodė, kad prieš minutę į jį šovė su dujiniu pistoletu mergina, ji eina link Islandijos gatvės“, – sakė policijos atstovė.

Vyras nenukentėjo ir medikų pagalbos atsisakė, jis nurodė, kad seka merginai iš paskos. Į įvykio vietą išsiųstos policijos pajėgos, pareigūnai ieško įtariamosios.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Suprantama, kad

Suprantama, kad portretas
Reikia pasidemonstruoti, kad "dirba" , nes kaip tik dabar biudžetas kitiems metams skirstomas ir neprilygstamų performansų kaip "dirba" už mokesčių mokėtojų pinigus bus ne vienas. Teisėjai su prokurorais jau išsitraukė mažamečių prievartautojų bylas ir reklamuotis kai "dirba", be to, jie dar ir pasiskelbė, kaip kažkokį jauną vyruką pagavo su suktine rūkymas žolės ir apie tai parašytas didžiulis straipsnis lyg būtų nukenksminę atominę bombą ar sugavę Landsbergio išsigimysių vaikų gydytojus, kurie nesutiko daryti e-sveikatoje fiktyvių įrašų, neva jie nėra idiotai. Žodžiu, "dirbs" iki spalio 15 d ir garsiai trimituos kaip mažai uždirba ir kaip policininkams nebepavyksta iš prostitučių savo duokit grynaisiais susirinkti, nes naujai įvažiavusios ukrainiečių pusžydės šliundros tekainuoja nuorūką ir nėra iš jų ką paimti nei kur jų dėti, užsienis jau jų nebenori. Bus daug tų performansų. Pinigai išvažiuoja iš Lietuvos. Ir lieka tik puspročiai pareigūnai, idiotai teisėjai. Užsieny jų nereikia.

Anonimas

Anonimas portretas
AUTOMATAI DUJINIAI

Cia

Cia portretas
gal ta ukrainiete,kur Dugina susprogdino!? Rase gi,kad i Estija pabego,bet kiek gi cia nuo tos Estijos?
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių