Quantcast

Apvogtas Seimo narys K. Masiulis neparašė pareiškimo policijai: juk neištirs

  • Teksto dydis:

Pirmadienį į Vilniaus policiją kreipėsi Seimo narys, Tėvynės sąjungos – Lietuvos Krikščionių demokratų atstovas Kęstutis Masiulis. Politikas įtaria, kad jis buvo apvogtas diplomatinio priėmimo metu.

Policijos departamentas pranešė, kad pirmadienį 12 val. 10 min. į Vilniaus policijos pareigūnus kreipėsi Seimo narys. Kaip policijai teigė politikas, spalio 8 dieną, maždaug nuo 18 val. iki 23 val., Vilniuje, viešbutyje, jis buvo apvogtas.

Iš ant kabyklos palikto palto buvo pavogta piniginė, kurioje buvo 5 eurai, įvairios nuolaidų kortelės, asmens tapatybės kortelė ir vairuotojo pažymėjimas.

Nors Policijos departamento pranešime nėra įvardyta Seimo nario tapatybė, tačiau K. Masiulis patvirtino, kad šiuo atveju kalbama apie jį.

„Nuostolis buvo ne man, o vagiui. Piniginėje buvo tik monetos, kiek reikia vežimėliui einant į prekybos centrą, – portalui kauno.diena.lt pasakojo K. Masiulis. – Rimtesnis nuostolis, kad buvo pavogta asmens tapatybės kortelė, Seimo nario pažymėjimas, vairuotojo pažymėjimas. Pati piniginė buvo apynaujė. Gaila ir nuolaidų kortelių, nes mes visi esame pragmatiški, tai jeigu galime nusipirkti grietinę pigiau – tai perkame pigiau, tačiau tam reikia turėti prekybos centrų lojalumo kortelių. Įvertinau, kad nuostolis nedidelis – iki 100 eurų.“

Vis gi Seimo narys policijai pareiškimo nerašė. „Man siūlė parašyti, bet rašysiu pareiškimą – užtruksiu laiko, jie važiuos į viešbutį, klausinės, tirs ir ką nustatys? Tai – kainuoja, o rezultatas bus nulinis. Iš patirties žinau – kai nuostolis mažas, tai jam reikia skirti ir mažai dėmesio. Juk neištirs, tai kam gaišti laiką ir švaistyti valstybės pinigus?“, – klausė politikas. 

Pašnekovas teigia vagystę pastebėjęs ne iškart – ant kabyklos pakabintame palte buvusios piniginės pasigedo tik tuomet, kai ruošėsi  eiti pas odontologą. „Dabar gi be asmens tapatybės kortelės net į polikliniką neužeisi“, – sakė vyras. Jis džiaugėsi, kad neprarado paso ir jau pradėjo tvarkytis dokumentus, kad būtų gauta nauja tapatybės kortelė ir vairuotojo pažymėjimas.

Politikas prisipažįsta, kad yra jau ne kartą apvogtas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

i

i portretas
baudziauniskai mastoma

Žioplys

Žioplys portretas
Šiaip žmonės piniginę laiko prie savęs, nepalieka, palto kišenėje, juk ne purmą kartą buvo apvogtas. Ne veltui sakoma, durnių ir bažnyčioj muša. Labai blogas pilietinio sąmoningumo pavyzdys, ypač Seimo nario, nerašyti pranešimo policijai, yra vaizdo stebėjimo kameros , todėl yra galimybė nustatyti vagį. Kokiu tikslu tada viešinti savo žioplumą, jeigu net nesiteikia parašyti pareiškimo policijai.

as

as portretas
spaudziu desine tam kuris apvoge keistuti sekmes jum nepakliukit na o keistuciui pralaimejimo musu rinkimineje apygardoje
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių