Quantcast

Incidento atomazga: kodėl ant elektros laidų pakibo oro balionas?

  • Teksto dydis:

Vėlų sekmadienio vakarą specialiosios tarnybos prie Vilniaus skubėjo gelbėti oro baliono, kuriuo skrido 23 žmonės, pranešama LNK reportaže.

Liudininkai užfiksavo paskutines didžiausio šalies oro baliono skrydžio akimirkas, prieš jam pakimbant už elektros laidų. Pamačiusi žemai virš galvos praskrendantį balioną, mergaitė mamai pasakė, kad jame daug žmonių.

Apie 21.30 val. pranešta, kad oro balionas, kuriuo skrido pilotas ir 22 keleiviai Sudervės kaime, Maišiagalos gatvėje pakibo ant elektros laidų. Skubiai iškviesti ugniagesiai, medikai ir elektrikai. Laimė, niekas nenukentėjo. Balionas saugiai nutūpė bulvių lauke, bet ūkininkas dėl to tik juokėsi.

Dėl to akinimo šiek tiek per vėlai pastebėjau priekyje esančius laidus. Ant žemės nusileidome saugiai.

Orlaivio pilotas sakė, kad elektros laidų nepastebėjo, nes akino besileidžianti saulė.

„Vyko vakarinis skrydis, skridome į vakarus ir kadangi saulė irgi leidžiasi vakaruose, tai truputį visuomet paakina. Dėl to akinimo šiek tiek per vėlai pastebėjau priekyje esančius laidus. Ant žemės nusileidome saugiai. Tačiau kadangi oro balionas didelis, vėjas pūstelėjo ir priglaudė mus prie laido“, – kalbėjo oro baliono pilotas Vytautas Samarinas.

Ant elektros laidų nukritus kupolui įvyko trumpasis jungimas. Įsijungus srovei keleiviai buvo saugiai evakuoti.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

„Nusileidimo metu žmonės yra instruktuoti stovėti nugara, prisisegti specialiais saugos diržais. Jie net nesuprato, kodėl po skrydžio aš neleidau niekam lipti ir eiti arti krepšio, nes pavojinga. Kai išleidęs žmones numečiau kupolą ant laidų ir įvyko trumpasis jungimas, tada jau žmonės suprato priežastį“, – tęsė V. Samarinas.

Tai – ne vienintelis incidentas su elektros laidais ilgąjį savaitgalį. Per Jonines Elektrėnų mariose už aukštos įtampos laidų užkliuvo katamaranas. Tuomet nukentėjo penki žmonės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ernestas.

Ernestas. portretas
Melas. Lietuvos Respublikos lietuvių Velnio išpažintojų karo kurstymas, propoganda. Stagnacija partizanai banditai tautos atmintyje, kol gyva bus tauta ir laisvės troškimas. partizanų kovos. laisvės galėjo trokšti tik banditai arba psichiniai ligoniai. sistema demaskavo pati save. kurgi ne- tai palaima, o nepriklausomybės troškimas- na kas kita kaip liguistas kliedesys. Veikė Lietuvos teise, vardu, slėpdami, teisybę. Lietuvos Respublikos antieuropossąjungos atsišaukimų platinimas eurosąjungosfikacija. LR Kauno vpk, D. Žukauskas, M. Baršys.G. Žaliagiris, A. Venckus, V. Adamkus, A. Kubilius. Š. Jonušas, Pilipavičius, E. Žigutis. Miknienė J. Raudeliūnienė, Levinskienė, Sakalaitė, Valaitis, , G. Petrauskas, p. Mačiulis, A. Palionis, M. Jurgutis, V. Matijošaitis, R. Simkautytė-Kundrauskė, H. Daktaras, G. Gelčys. Všį Ernmar Respublika. 1.2 procento gyventojo paramos 2022 metų forma. Luminor LT294010051005573106. Direktorius, Ernestas Marcinkevičius.

Todel,

Todel, portretas
kad issi3,14sinejimas visada baigiasi blogai.

fas fas

fas fas portretas
hipsteriam jau atsibodo su tuo paciu balionu po ta pati vilniu skraidyti tai ieskojo kratanciu pojuciu
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių