Quantcast

Aiškėja daugiau detalių apie Vilniaus rajone sudegusį paauglį: kartu buvo ir mažametis

  • Teksto dydis:

Paaiškėjo daugiau detalių apie Vilniaus rajone ant transformatorinės sudegusį 15-metį.

Kaip teigiama, pirminiais duomenimis, paauglys toje vietoje, šalia aukštos įtampos laidų, norėjo nusifotografuoti. Tačiau jį nutrenkė elektra ir 15-metis sudegė.

Portale tv3.lt skelbiama, kad apie nelaimę maždaug 18 val. tarnyboms pranešė vietinis Melekonių kaimo gyventojas, išėjęs pažiūrėti, kodėl dingo elektra. Ugniagesiai sudegusį kūną nukėlė tik po valandos, nes artintis buvo pavojinga.

Kaip spėjama, žuvęs 15-metis ant transformatorinės lipo tam, kad pasidarytų asmenukę. Tačiau neišlaikė pusiausvyros ir griebė už elektros laido. Įvykio liudininkai pasakojo, kad kartu su paaugliu buvo ir mažametis vaikas, tačiau kol vyresnėlis nusifotografuos, jis laukė apačioje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Chi

Chi portretas
Dar maži būdami žinojom, kad nevalia artintis prie transformatorinės. Ir kur tėvų protas, kad vaikams nepaaiškinti, kuom baigiasi tokie žaidimai. Nepatikėsiu, kad ėjo asmenukės darytis, manau, susiviliojo brangiais laidais.

As

As portretas
Kazkas baisaus darosi su Lietuvos gyventojais. Tik pusantro nauju metu mėn o kiek jaunu žmoniu mire. Ir ne tik jaunu.

tik

tik portretas
kai musu vaikai zusta grinevyciu sovietpliuske laidoje you t blokuoja Gaizausko kalba kai jis konkreciai isdesto visus faktus ir ju tyrimo blokavima ka si veikeja is po uzsakyto skverno ir daro kaip ir visi vasalai nesa astru vystancios rutos kvapa kuri deretu jau ismesti ===
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių