Quantcast

15-mečio Mykolo paiešką vykdantys savanoriai pasidalijo svarbiomis rekomendacijomis

  • Teksto dydis:

Vasario 4-ąją Vilniuje dingusio 15-mečio Mykolo Davidonio paieškas tęsiantys savanoriai pateikė svarbią informaciją ir rekomendacijas, kurias reikėtų įsidėmėti.

Aktualiomis detalėmis pasidalyta specialiai paauglio paieškoms feisbuke sukurtoje grupėje „Mykolo paieška“.

„Paieška vykdoma ne tik vandenyje. Taip gali pasirodyti, kadangi paieška vandenyje reikalauja specialios įrangos, patirties turinčių asmenų. Tad nemažai skelbiame, jog ieškome pagalbos šiuo klausimu. Kasdien organizuotos paieškos komandos šukuoja Vilniaus miesto ir rajono teritoriją. Apleistus pastatus, šulinius, miškus. Jeigu organizuojate savarankišką paiešką, optimaliausia burtis į 10-15 žmonių komandas. Būtina pranešti apie planuojamą šukuoti teritoriją, kad paieškos nesidubliuotų. Tai galite padaryti susisiekdami su paieškos koordinatoriais, per savarankiškos paieškos formą ar el. paštu“ – rašoma pirmadienį paskelbtame įraše.

Pasak savanorių, jeigu nerandate ar neturite, kur prisijungti į komandinę paiešką, galite siųsti laišką el. paštu mykolopaieska@gmail.com. Rašant laišką reikėtų informuoti apie savo galimybes artimiausiu metu, palikti kontaktus ir nuorodą į feisbuko profilį. Subūrę komandą savanoriai koordinuos ir su jumis susisieks.

„Paieška Neries krantinės segmentuose skirta pavienėms paieškoms, į jas rekomenduojame vykti poromis. Avėti tam skirtą avalynę, neabejoti savo fiziniu pasirengimu ir laikytis visų saugumo rekomendacijų“ – patariama socialiniame tinkle.

Kaip teigiama įraše visą patvirtintą paieškos informaciją skelbia tik paieškos koordinatoriai, policijos ir ugniagesių gelbėtojų atstovai.

Paieškos vykdymas nesikeičia:

Individualios paieškos segmentuose: https://tinyurl.com/registracija-zonos

Savarankiška paieška tolimesnėse krantinėse ir sausumoje https://tinyurl.com/paieskos-forma

Raudonojo Kryžiaus koordinuojama paieška dronais.

Vilniečio buvo pasigesta šeštadienio, vasario 5-osios, vakarą. Artimieji per socialinius tinklus paprašė visuomenės pagalbos. Paskutinį gyvą kontaktą penkiolikmetis su draugais turėjo šeštadienį, apie 16 val. prie Vingio kino teatro.

Maždaug po pusvalandžio vaizdo skambučiu bendravo su draugu.  Turimais duomenimis, šeštadienį 16.10 val. vaikinas išlipo iš 4 troleibuso miesto centre, Kražių stotelėje ir nuėjo upės link, buvo prie Operos ir baleto teatro stotelės.

Mačiusių jaunuolį ar žinančių papildomos informacijos prašoma skambinti numeriu +37061216174 arba policijai 112. Planuojančiųjų savarankiškas paieškas prašoma remtis žemėlapiu ir stengtis ieškoti vietose, kurios dar nėra pažymėtos žemėlapyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

1

1 portretas
Apie mokyklas vaikšto tokie tipeliai ir ieško daugmaž naivių jaunuolių. Jei tokių randa, įkalba įduodami kelis gramus narkatos, kad prastumtų tarp savų kam jos reikia. Kalba dažniausiai būna grasinanti, alia jei neparduosi, bus blogai pačiam ar tavo artimiesiems. Pokalbiui susitikimai dažniausiai būna nuošaliose vietose, ta prasme liepia ateiti, o ten atsiskaitai ką pardavei ir gauni naują porciją parduoti. Čia rimta.

Jus dar menulije paieskokit

Jus dar menulije paieskokit portretas
Gal armonauto zolites paruke ir nuleke i kosmosa.

Versija viena telieka

Versija viena telieka portretas
Gaila, bet greičiausiai užkastas
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių