Quantcast

Zuokų namas Užupyje parduotas už 3 mln. eurų: A. Zuokas ieško, kur gyventi

  • Teksto dydis:

Agnės ir Artūro Zuoko šeimos namas Užupyje, Užupio g. 30, buvo parduotas balandžio 23 dieną, informavo portalas delfi.lt.

Delfi.lt šaltinių duomenimis, viso komplekso pardavimo kaina – 3,3 mln. eurų.

Registrų centro duomenimis, Užupio g. 30 adresu registruoti 3 pastatai, 5 gyvenamosios patalpos ir 1 administracinės patalpos.

A. Zuokas patvirtino, kad turtą valdžiusi bendrovė „BNA Grupė“, kurioje jis yra vienas iš akcininkų, sudarė tokį sandorį ir ruošiasi tolesnėms investicijoms į specializuotas parduotuves. Gautas lėšas įmonė, anot A. Zuoko, naudos investicijoms į jo verslo valdomą vyninę „Zenoteca“.

A. Zuokas patikino, kad ir pats išsikels iš pastato ir ieškos naujos gyvenamosios vietos: „Šiuo atveju man teks kraustytis kažkur kitur gyventi.“

Vilniaus apylinkės teismą 2019 metų vasarą pasiekė Vilniaus savivaldybės tarybos nario ir buvusio sostinės mero A. Zuoko ir jo žmonos A. Zuokienės skyrybų byla.

Pora kartu praleido daugiau nei 25 metus, turi tris vaikus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Yra tokių

Yra tokių portretas
O kur Zokienė,manau ji dėmesio verta moteris,ar durnę dirbtinai padarė.Yra tokių vyrų kuriems patogiau del turto padaryti žmonas psichinę ligonę,tada alfonsas didvyris pasidaro, nors visą bendrą gyvenimą su žmona buvo niekas ,tik gaidys kuris laksto per bobas.Manau medikai turėtų atsargiau elgtis du tokiais vyrais kurie įtikinėja ateja pas gydytojus, kad jo žmona durna.

taip

taip portretas
pritariu nes tai sovietkirpimo zvalgybinis /suo/.

ne

ne portretas
durnas /vynioja meskeres/ kol /zuvu/ nekonfiksavo nes turi suniska uosle islavinta afganistano blindazuose?......
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių