Quantcast

A. Zuokas savo varžovais antrajame rinkimų ture sostinėje mato tris galimus kandidatus

Į antrąjį merų rinkimų turą sostinėje realias galimybes patekti turi trys kandidatai, sako „Laisvė ir teisingumas“ kandidatas į merus sostinėje Artūras Zuokas.

„Antrame ture sunku pasakyti, nes rinkimų kampanija šiek tiek koreguoja favoritus, bet aš manau, kad trys kandidatai turi galimybes patekti į antrąjį turą“, – antradienį Vilniaus savivaldybėje kalbėjo A. Zuokas.

Pasak jo, tai – konservatorių iškeltas kandidatas Valdas Benkunskas, Laisvės partijos narys Tomas Vytautas Raskevičius ir Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos (LLRA-KŠS) lyderis Waldemaras Tomaszewskis.

Balsuoti į savivaldybę A. Zuokas atvyko kartu su žmona Augusta Jusionyte ir partijos kolegomis autobusu ant kurio – programinis jo šūkis „Vilnius be kamščių“

Paklaustas, su kuo nedirbtų, jei taptų sostinės meru, A. Zuokas sakė, kad viskas priklausys nuo Vilniaus tarybos sudėties.

„(...) Koaliciją bus galima suformuoti, kuri būtų darbinga, sprendimus priimtų greitai ir efektyviai, svarbiausia, kad sutaptų tie pažadai arba pasiūlymai, kuriuos mes šiandien teikėme miestiečiams. Tai yra aplink idėją, veiksmus, o ne personalijas“, – kalbėjo jis.

A. Zuokas sakė daug metų dirbęs su konservatoriais, skirtingomis partijomis, jis tikino manantis, kad visi sprendimai yra įmanomi. Svarbiausiai, anot jo, kad nebūtų ginčų ir trukdymų, kurie miestiečiams nėra reikalingi.

Paklaustas apie partijos kolegų perspektyvas rinkimuose, A. Zuokas kalbėjo manantis, kad bendražygiai „turi būti priekyje“.

Antradienį prasidėjo išankstinis balsavimas savivaldybių tarybų ir tiesioginiuose merų rinkimuose, jis bus organizuojamas iki ketvirtadienio, nuo 7 val. iki 20 val. Balsuoti iš anksto rinkėjai gali bet kurioje šalies savivaldybėje.

Pagrindinis balsavimas rinkimų apylinkėse vyks sekmadienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

JONAS

JONAS portretas
Vilnius turi pasirinkima TUTKUS protingas doras stiprus žmogus Jekeliunas irgi iš tu padoriu tik turi but stipresnis ir svarbu nesikišti i jankiu kara Nes tautos žino ka nuveikia jankiai ilinde i šali išvagia išžudo sugriauna ir pradeda pederastinimo procesa

Vilnius

Vilnius portretas
Juk matėm žinojom kaip šimonė su kubilu nustekeno lietuva juodai išvogė istumė i dideles skolas ir vėl ta pati daro Taspats su tuo aferistėliu zuokiu Juokaspro ašaras iš tokiu rinkėju o juk Vengrija susitelkė ir išsirinko tikra savo tautos vada tėva kuris jais rūpinasi Parodė špyga tiem išgamom briuselyje o ten matom kokie sėdi musu grybes kgb maldeikienės protelio vargetos ir sunelis ligotas valdo lietuva Juk aiškiai matyti kad vyriokui ne visi namie nevisai išsivystes gal galvelė buvo trinktelėta sako tėvas nuormalus bet netikiu su tokia boba negyventu o senė i senatve tapo iškreipta nabagė

Anonimas

Anonimas portretas
Zuokas yra toks pat korumpuotas sudas kaip ir dabartinis kauno meras matijosaitis.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių