Quantcast

A. Zuokas smalsuoliams parodė paslaptingas dėžes, vyro šou apibendrino A. Zuokienė

  • Teksto dydis:

Buvęs sostinės meras Artūras Zuokas penktadienio pavakarę savo namų kieme Užupio gatvėje surengė vakarėlį, kurį pavadino "Fluxus Box Party". Vakarėlio metu buvo išpakuotos pastarosiomis dienomis aptarinėjamos dėžės. Tos pačios, kurias savo namuose rado A.Zuoko žmona Agnė Zuokienė. Dėžės, kurias buvo išsivežusi Vilniaus savivaldybė, bet vėliau grąžinusi.

"Labai džiaugiuosi, kad pastarosiomis dienomis ir vėl turėjome galimybę prisiminti tokias iškilias asmenybes kaip Jonas Mekas, Jurgis Mačiūnas ar Fluxus. Tai tik dar kartą įrodo, kad Fluxus idėjos nemirtingos ir tai - gera proga švęsti", - savo feisbuko paskyroje prieš renginį rašė A.Zuokas. 

Jis kvietė atvykti į Užupio g. 30 organizuojamą "Fluxus Box Party".

"Atvykę galėsite susipažinti net ir su dėžių turiniu", - intrigavo buvęs Vilniaus meras.

"Labai kviečiu ir Vilniaus savivaldybės atstovus. Remigijau, Povilai, kaklaraiščio šį kartą galite nesirišti :)  visus tuos, kurie dėžes išnešė ir po to parnešė.Stalas suneštinis. Galima dėžėmis", - rašė A.Zuokas.

Į A. Zuoko kvietimą sureagavo ir jo žmona Agnė Zuokienė.  Neseniai garsi pora nutarė pasukti skirtingais keliais.

"Galima fluxuoti, tačiau yra teisė, yra tiesa, yra sąžinė. Mano kieme prasidės vyro surengtas šou. Savotiškai man jo gaila. Jis talentingas žmogus, bet labai sugedęs iš vidaus. Kažkiek man pavyko pakoreguoti jo matymus ir filosofiją (juk kartu vos ne 30 metų), bet, deja, ne viskas mūsų rankose", - prieš vakarėlį savo feisbuko paskyroje rašė Agnė Zuokienė.  Ji informavo, kad kreipėsi į prokuratūrą.

"Noriu iš anksto visus informuoti, kad tai, ką mano vyras parodys žurnalistams  - neva iš atvertų dėžių - bus mažuma, ne viskas. Vien vakar pilnas autobusas - jei norit nuotraukų - turiu - buvo išvežta į Kauną teisėtiems šeimininkams ir man labai gėda prieš menininkus, kad mano namuose 10 metų gulėjo jų daiktai. Aš tikrai to nežinojau ir labai atsiprašau už savo vyrą", - rašė moteris.

Agnė kreipėsi į tuos, kuriems įdomu ne šou, o tikra situacija. "Tai ir klauskit, kur 160 dėžių. O tiems, kam smagu tik linksmintis - paruošta daug taurių - visi galit ateiti ir lėbauti į Užupio 30 - pasidžiaukit šia diena, o atsakymus pateiks prokuratūra", - įrašą baigė A.Zuokienė.

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Na

Na portretas
Siuo atveju man Zuokienes gaila, jeigu ponia nezino kas darosi jos rūsy... Zuokas ir isliks Zuoku, o Zuokiene tikrai nuo to reitingo nepasikels, sikimas i savo buvusi lizda ir tiek...

vilnietis

vilnietis portretas
Zuokas visada darė šou ir mulkino vilniečius, prieš keletą metų bet kokia kaina siekęs mero posto, pasamdė berniukus, kurie partijos kolegą išvežė iš savivaldybės posėdžių salės, ketinusį balsuoti ne už jį,pirko dviračius už mokesčių mokėtojų pinigus, neišmanydamas, kaip protingai šią paslaugą įteisinti, dviračiai buvo pavogti per kelias dienas, sandoris su Prancūzijos bendrove dėl šildymo paslaugų tiekimo, kurios kainos vilniečiams krovė mokesčius, prieš Prezidento rinkimus LNK televizijos R. Michelevičiūtės laidoje pasakojo apie tėvus, kokie jie buvo blogi, kad tik sukeltų gailestį rinkėjams ir t. t.

tik

tik portretas
slykstu ziuret i ju veidmainiskas sypsenas atseit mes gudrus o jus durniai ir kam isviso ta maskaradine reklama juk ir momentas neblogas teisejus sodina galima laisvai ir linksmai atsipust su chebra ar netaip ABONENTE?,,,,,
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių