Quantcast

Ž.Savickas pakvies A.Schwarzeneggerį apsilankyti Vilniuje

Penktadienį pasaulio galiūnas ir Vilniaus miesto savivaldybės tarybos narys Žydrūnas Savickas pradeda kovas Amerikoje vykstančiose prestižinėse „Arnold Strongman Classic“ varžybose – tradiciniame Arnoldo Schwarzeneggerio sporto festivalyje, į kurį suvažiuoja stipriausi pasaulio vyrai, informuoja savivaldybė.

Ž.Savickas varžybų organizatoriui A.Schwarzeneggeriui asmeniškai įteiks Vilniaus mero Artūro Zuoko laišką - kvietimą į Pasaulio galiūnų komandinį čempionatą, spalio 6-7 dienomis planuojamą Vilniaus „Siemens“ arenoje.

„Man didelė garbė pakviesti jus atvykti į Vilniuje organizuojamą Žydrūno Savicko galiūnų čempionatą. Sakėte, kad protas yra vienintelė riba ir kol galime įsivaizduoti, kad kažkas yra įmanoma, galime padaryti bet ką – tereikia tikėti tuo 100 procentų. Tikiu, kad jūsų dalyvavimas atvertų naują Lietuvos sporto istorijos puslapį ir įkvėptų Vilniaus ir Lietuvos gyventojus sveikai gyvensenai“, - laiške rašo sostinės meras Artūras Zuokas.

Pirmą kartą „Arnold Strongman Classic“ turnyro istorijoje šiemet varžysis trys šių varžybų čempionai: šešiskart laimėjęs Žydrūnas Savickas, du kartus čempionu tapęs amerikietis Derekas Poundstone ir praėjusiais metais nugalėjęs amerikietis Brianas Shaw.

„Arnold Strongman Classic“ varžybų nugalėtoju Ž. Savickas yra tapęs šešis kartus (2003-2008 metais). Praėjusiais metais Ž. Savickas šiose varžybose buvo trečias.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių