Quantcast

Žirmūnų lopšelyje-darželyje „Pasaka“ – trys naujos grupės

  • Teksto dydis:

Nuo sausio 21 d. lopšelio-darželio „Pasaka“ filiale Žirmūnų seniūnijoje (Žirmūnų g. 110) atidaromos trys naujos grupės, informavo Vilniaus savivaldybė.

Daugiau kaip pusė šimto (54) mažųjų vilniečių kviečiami lankyti 1,5-3, 2-3 ir 2-4 metų amžiaus grupes. Į lopšelį-darželį jau priimta 30 mažųjų vilniečių.     

„Siekdama pateisinti tėvelių lūkesčius ir plėsti ikimokyklinio ugdymo tinklą Žirmūnų seniūnijoje, savivaldybė išsinuomojo pastatą, nupirko naujus baldus, edukacines priemones, žaislus ir sukūrė modernias šiuolaikines ugdymo erdves vaikams“, – pasakoja mero pavaduotoja Edita Tamošiūnaitė. 

Visose grupėse atnaujinta dalis baldų: pakeistos žaliuzės, staliukai, kėdutės, spintelės, lovytės ir patalynė. Mažieji vilniečiai galės džiaugtis naujomis pasakų knygelėmis, žaislais pritaikytais pagal vaiko amžių. Atnaujinti ir grupių virtuvės indai, įrankiai.

Darželyje dirba kvalifikuotas personalas, kuris ne tik ugdys mažuosius, bet ir organizuos edukacinius renginius, šventes.

Gavus pranešimą apie priėmimą el. paštu ir SMS žinute, tėveliai kviečiami atvykti į darželį ir pasirašyti ikimokyklinio ugdymo sutartį per 10 kalendorinių dienų nuo pranešimo gavimo.

Kilus klausimų, galima skambinti tel. Nr. 211 2757, 211 2510.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių