Quantcast

VU biblioteka ieško draugų interneto bendruomenėje „Facebook“

Nuo šiol vartotojai Vilniaus universiteto biblioteką ras ir vienoje populiariausių interneto bendruomenių „Facebook“.
 
Norėdami pasiekti savo jaunąją auditoriją jiems pažįstamoje terpėje, bibliotekos darbuotojai sukūrė VU bibliotekos puslapį virtualiame socialiniame tinkle „Facebook“.

Šiame puslapyje pateikiamos bibliotekos naujienos, pranešama apie vykstančius renginius, pateikiami bibliotekos istorinių salių ir įvairių renginių fotografijų albumai, nuorodos į kitus svarbius interneto puslapius, tokius kaip bibliotekos tinklaraštis ir pagrindinis bibliotekos tinklalapis.

Visi besidomintys didžiausios akademinės bibliotekos Lietuvoje veikla kviečiami tapti draugais „Facebook“ internetinėje bendruomenėje. VU biblioteka siekia ne tik teikti paslaugas, jas pagerinti, bet ir sulaukti grįžtamojo ryšio, kad galėtų pasiūlyti šiuolaikiškam vartotojui reikalingas paslaugas.

„Kviečiame tapti VU bibliotekos draugais „Facebook“ sistemoje ir aktyviai dalyvauti komentuojant bei siūlant savo idėjas. Sužinoję bibliotekos naujienas rašykite mums savo pageidavimus, ką biblioteka turėtų daryti dažniau, geriau, originaliau. Rasti VU bibliotekos puslapį „Facebook“ galima paieškos lauke įvedus Vilniaus universiteto biblioteka. Norėdami draugauti su mumis, šiame puslapyje spauskite Tapti gerbėju(-a)“, – sakė VU bibliotekos Elektroninės informacijos skyriaus darbuotojas Adomas Sliužinskas.


Šiame straipsnyje: VUvu bibliotekaFacebook

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių