Quantcast

VTEK: Vilniaus tarybos narys A. Sekmokas pažeidė įstatymą

  • Teksto dydis:

Vyriausioji tarnybinės etikos komisija (VTEK) vienbalsiai nusprendė, kad Vilniaus miesto savivaldybės tarybos narys Arvydas Sekmokas pažeidė Viešųjų ir privačių interesų derinimo valstybinėje tarnyboje įstatymo reikalavimus laiku ir tinkamai deklaruoti privačius interesus.

Tyrimo duomenys rodo, kad A. Sekmokas yra UAB „Labbis“ steigėjas ir akcininkas. Taigi, tapęs savivaldybės tarybos nariu, politikas savo privačių interesų deklaracijoje nustatytais terminais ir tvarka turėjo nurodyti šį ryšį su juridiniu asmeniu. Šiuos duomenis jis nurodė vėluodamas - šių metų rugsėjį. Vėluodamas A. Sekmokas deklaravo ir kitą aplinkybę - kad šių metų liepą tapo Seimo nario visuomeniniu konsultantu.

Viešųjų ir privačių interesų derinimo valstybinėje tarnyboje įstatymas numato, kad, atsiradus naujų deklaruotinų duomenų arba pasikeitus jau deklaruotiems duomenims, deklaruojantysis privalo per 30 kalendorinių dienų šiais duomenimis patikslinti savo privačių interesų deklaraciją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nekonservas

nekonservas portretas
Tas sek Mokas turi seniai sedet kaliuzej.

" nežinantis " nuo 2015 , konsultavęs konservatorius ?:)

" nežinantis " nuo 2015 ,  konsultavęs konservatorius ?:)  portretas
Nuo 2008 m. gruodžio 11 d. LR ūkio ministro Dainiaus Kreivio visuomeninis konsultantas energetikos sektoriaus klausimais, 2009–2012 m. Andriaus Kubiliaus Vyriausybėje – atkurtos LR energetikos ministerijos vadovas. [2] Nuo 2015 m. Vilniaus miesto savivaldybės tarybos narys. [3]

steigėjas nuo 1991 m

 steigėjas nuo  1991 m   portretas
Labbis - verslo informacinių sistemų kūrėjai. Šioje srityje DIRBAME NUO 1991 metų, kurdami produktus ir sprendimus, skirtus įmonių informacijai kaupti, sisteminti ir valdyti. Kadaise pradėję nuo buhalterinės programinės įrangos smulkiam verslui, šiandien Lietuvos rinkai siūlome platų produktų asortimentą nuo dokumentų ar ryšių su klientais valdymo sistemų iki integruotų verslo analitikos sprendimų didžiosioms Lietuvos įmonėms. ---------P.S. Tyrimo duomenys rodo, kad A. Sekmokas yra UAB „Labbis“ STEIGĖJAS ir akcininkas
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių