Quantcast

Vingio parką užplūdo gyvūnų gerovei neabejingi žmonės

  • Teksto dydis:

Šeštadienį „Gyvūnų gerovės iniciatyvos“ (GGI) kartu švęsti 6-ojo gimtadienio pakvietė visus atsakingus šeimininkus ir jų keturkojus augintinius.

Jau nuo ankstaus šeštadienio ryto žalioje Vingio parko pievelėje po truputį pradėjo kilti šventės dalyvių palapinės ir aidėti keturkojų amsėjimas, o po kelių valandų sunkiai galėjai prasibrauti pro visus norinčius pasveikinti, pasilabinti, papramogauti ir sužinoti naudingos informacijos.

Aplinkui spindėjo nuoširdžios šypsenos, žaidė laimingi šlapianosiai ir vienas per kitą pynėsi klausimai specialistams apie gyvūnų mitybą, sveikatą, jų gerovę ir teises.

„Žmonės ne visada turi visas reikiamas žinias auginant keturkojus. Mūsų tikslas – šviesti ir padėti tinkamai ir atsakingai prižiūrėti savo augintinius. Todėl GGI gimtadienis ir buvo orientuotas į edukacinę ir konsultacinę veiklas. Smagu, kad apsilankė tiek neabejingų gyvūnų gerovei žmonių – jie patvirtina, kad organizacija eina teisingu keliu. Gyvūnų šeimininkai galėjo ateiti ir gauti visą reikalingą informaciją apie gyvūnų auginimą. Tokiuose renginiuose nors kartą turėtų sudalyvauti kiekvienas keturkojo šeimininkas “, – įspūdžiais dalinosi viešosios įstaigos vadovė Beatričė Vaitiekūnaitė.

Kartu su edukacine programa buvo surengta ir daugybė konkursų, išdalinta prizų – juk tam ir skirti gimtadieniai. Didžiausias šurmulys, žinoma, kilo atėjus „Mars“ bėgimo su šunimis varžyboms: čia rungėsi nuo mažiausio iki didžiausio ir nė vienas neliko be prizų ir skanėstų. Na, o šventės kulminacija tapo veganiškas „Chaika“ tortas.

„Matome, kad tokie renginiai reikalingi žmonėms, gyvūnams ir Lietuvai. Todėl dar tikrai susitiksime", – šypsojosi VšĮ „Gyvūnų gerovės iniciatyvos“ vadovė B. Vaitiekūnaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
sunys dabar garbinami daugiau negu vaikai.vaikai yra skariaudziami.kovokit uzvaiku gerove kad ju neskriaustu niekas
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių