Quantcast

Vilnius laukia sniego: įspėja – drėbs kaip reikiant

  • Teksto dydis:

Sostinės kelius prižiūrinti įmonė „Grinda“ ketvirtadienį įspėja vilniečius vairuotojus dėl artėjančios gausios sniego porcijos ir sudėtingų eismo sąlygų.

„Sinoptikai prognozuoja, kad šiandien, apypiečiu, pradės lengvai snyguriuoti, o jau 14–15 val. drėbs kaip reikiant. Remiantis dabartine meteorologine informacija, silpniau ar smarkiau snigs iki pat paryčių“, – skelbiama įmonės feisbuko paskyroje.

Kelininkai informuoja, kad reaguodami į orų permainas, „Grindos“ darbuotojai dar šiąnakt nubarstė tiltus, viadukus, estakadas, įkalnes ir nuokalnes, kur ledo sluoksnis susidaro greičiausiai. 

„Iki vakarinių eismo srautų papildomai nubarstysime ir visas prioritetine tvarka prižiūrimas gatves. Snygiui įsismarkavus (jei reikės), dirbsime verstuvais, o likutinę sniego masę tirpinsime druskų mišiniais.

Eismo sąlygos bus sudėtingos, būkite atidūs“, – dėl sudėtingų eismo sąlygų vilniečius įspėjo kelininkai.

„Grindos“ nuotr.

Kaip informuoja Lietuvos hidrometeorologinė tarnyba, šiandien daugelyje rajonų krituliai, daugiausia sniegas. Vietomis lijundra, plikledis. Vėjas pietvakarių, 5–10 m/s. Aukščiausia temperatūra nuo 1 laipsnio šalčio iki 3 laipsnių šilumos.

Sausio 27-os naktį daugelyje rajonų numatomi krituliai, vyraus sniegas, šlapdriba, pajūryje – lietus, dieną Pietryčių Lietuvoje daug kur iškris nedideli krituliai, vyraus sniegas. Vietomis plikledis, galima silpna lijundra. Temperatūra naktį nuo 3 laipsnių šalčio iki 1 šilumos, dieną nuo 1 laipsnio šalčio iki 3 šilumos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galėtų ir uždrėbti visai

Galėtų ir uždrėbti visai portretas
Kam tas vaivorykštinis vagių miestas reikalingas

o

o portretas
pro Kauna gal praslinks sonu cia visad ramiau ir zmones ramesni nes tai tautos centras o blogu ivykiu visur nutinka nes paradoksiniame saikos gobsumo cinizme gero nelauk juk /geroves/ kurejas ir himna sugiedojo sau o ne visiems ta visi girdejo tik marmaliuotiem /avinam/ dzin 0=0

Taip ir reikia

Taip ir reikia portretas
tam vagių miestui
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių