Quantcast

Vilniuje vėl siautės „Tabami Goes George Michael“ su Sasha Son(g)

Populiarumo sulaukęs „Tabami Goes George Michael“ su Sasha Son(g) priešakyje grįžta į Vilnių. Šeštadienį bare „House of music“ vėl šėls G.Michaelo kūrybos gerbėjai. Bilietų dar yra.

Tai šilčiausias ir nuoširdžiausias „Tabami“ projektas – taip „Tabami Goes George Michael“ vertina ne tik publika, bet ir koncerto organizatoriai. Koncerto premjera Vilniuje įvyko vasario 14 d., kai iškart po pergalės „Dainų dainoje” Sasha Son(g) išskubėjo persikūnyti į G.Michaelą.

Koncerto sėkmė, kai net šimtą litų kainavusius bilietus publika šluote iššlavė, verčia renginį kartoti, todėl paklajojęs po Kauną ir Klaipėdą G.Michaelas grįžta į sostinę.

Šeštadienį į „House of music“ (buvęs muzikos ir kokteilių baras „Champagne bar“ A.Vienuolio g. 4) atėjusiems svečiams Sasha Son(g) žada kokybišką muziką ir profesionalų atlikimą. Gal tik euforijos Sashos akyse bus mažiau: po triumfo „Dainų dainoje“ pasirengimas „Eurovizijos“ dainų konkursui vyksta ne taip sklandžiai, kaip norėtųsi.

„Manau, visi, kurie šiandien ateis, išgyvens tokias pat pakilias emocijas kaip ankstesnių koncertų lankytojai“, - neabejojo Sasha Son(g) ir tuoj pat pasidalijo savo nuogąstavimais.

Girdi, palaikymo šįkart atlikėjui reikės labiau nei bet kada. Švęsti Šv. Velykų į kitus šalies miestus išvažiuos iš esmės visi Sashos draugai. „Visi pasakė, kad į koncertą ateiti negalės. - apgailestavo atlikėjas. – Be to, dabar lauke šilta, todėl žmonės, užuot lankęsi koncertuose, keliauja prie ežerų kepti šašlykų. Krizė irgi ne paskutinėje vietoje: žmonių skaičius smarkiai sumažėjo.“

Portalo žiniomis iki penktadienio į koncertą „Tabami Goes George Michael“ buvo parduota apie šimtas bilietų. „Tai mane ramina. Be to, dažniausiai žmonės bilietus perka paskutinę minutę prie durų“, - atkreipė dėmesį Sasha Son(g).

„Tabami“ vadybininkad Tomas Ivanauskas sakė, kad bilietai koncerto vietoje šeštadienį kainuos 50 litų.


Šiame straipsnyje: SashaTabami Goes George Michael

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių