Quantcast

Vilniuje vėl koncertuos E.Iglesias

Oficialiai patvirtinta, kad balandžio pabaigoje į Lietuvą sugrįš bene ryškiausia populiariosios muzikos žvaigždė Enrique Iglesias.

Daugiau nei 60 milijonų albumų pasaulyje pardavusio dainininko koncertas įvyks balandžio 26 dieną „Siemens“ arenoje Vilniuje.

„Galime patvirtinti, kad Enrique Iglesias tikrai surengs koncertą Lietuvoje. Balandį įvyksiantis atlikėjo pasirodymas Vilniuje yra oficialiai įtrauktas į Enrique pasaulinių gastrolių „Greatest Hits Tour“ grafiką“, - sakė „SEVEN Live“ generalinis direktorius Renatas Načajus.

Vieša prekyba bilietais į Enrique Iglesias koncertą prasidės kovo 10 d. 10 valandą ryto. Pirmuosius išankstinius bilietus į Enrique Iglesias koncertus galės įsigyti tik registruoti tiketa.lt vartotojai, kurie elektroninius bilietus internetu galės pirkti nuo kovo 3 d. iki kovo 10 d. imtinai. Detali informacija apie šio renginio bilietus ir kainas yra pateikta interneto svetainėje tiketa.lt.

2007 m. vykęs pirmasis Enrique Iglesias pasirodymas Lietuvoje įėjo į istoriją, nes visi 9 tūkst. bilietų į koncertą buvo išpirkti žaibišku greičiu – trumpiau nei per savaitę. „Praėjusį kartą ne visi spėjo įsigyti bilietus į savo mėgstamo atlikėjo šou. Artėjantis Enrique Iglesias koncertas – puiki galimybė ištaisyti šią klaidą“, - sakė R. Načajus.

Šiemet dainininkas į Vilnių grįžta pristatyti populiariausių savo dainų iš praėjusių metų pabaigoje išleisto albumo „Greatest Hits“. Pirmasis atlikėjo karjeroje geriausių dainų rinkinys sudarytas iš 17 hitų, kurie pavertė Enrique Iglesias pasauline žvaigžde: „Hero“, „Bailamos“, „The Rhythm Divine“, „Be With You“ ir daugelio kitų.

Enrique Iglesias, karjerą pradėjęs 1995 metais, per pastarąjį dešimtmetį tapo vienu žinomiausių pasaulio dainininkų. Bent vieną iš aštuonių atlikėjo studijinių albumų savo fonotekose turi daugiau nei 60 milijonų muzikos mylėtojų.


Šiame straipsnyje: Iglesias

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių