Quantcast

Vilniuje už 24 mln. eurų bus remontuojamos gatvės

  • Teksto dydis:

Vilniuje už 24 mln. eurų bus remontuojamos gatvės bei gyvenamųjų namų kiemai. Darbus atliks bendrovės „Kamitra ir ko“, „Grinda“ bei „Kerista“ – su jomis savivaldybė  pasirašė dvi tokios vertės sutartis.

„Kamitra ir ko“ kartu su „Grinda“ už 12 mln. eurų remontuos gatves ir kiemus šiaurinėje Vilniaus dalyje – Žirmūnų, Verkių, Antakalnio seniūnijose, o „Kerista“ už 12 mln. eurų – vakarinėje dalyje – Lazdynų, Karoliniškių, Pilaitės, Viršuliškių, Justiniškių, Pašilaičių, Fabijoniškių, Šeškinės seniūnijose.

Susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius iš 150 mln. eurų keliams atnaujinti Vyriausybės skirto paketo Vilniaus miestui šią vasarą paskirstė daugiau nei 6,8 mln. eurų.

2 mln. eurų skirta Stepono Batoro gatvės ruožui, 0,5 mln. eurų – daliai Eišiškių plento, 0,22 mln. eurų  – Jaunystės gatvei, 0,25 mln. eurų – daliai Žaliųjų Ežerų gatvės, 0,95 mln. eurų – Rinktinės gatvės ruožui, 0,8 mln. eurų – S. Stanevičiaus gatvės ruožui, 0,45 mln. eurų – Fabijoniškių gatvės dviračių takui su šaligatviu, 0,5 mln. eurų – daliai Žalgirio gatvės rekonstruoti.

Daugiau nei 1,1 mln. eurų skirta Arimų, Mančiagirės, Mykolo Lietuvio, Mokslininkų, Versmių, Kiemeliškių, Mickūnų, Verbų, Bičių, Uosių sodų, Grigiškių seniūnijos Spyglių, Tilvikų, Nasturtų gatvėms asfaltuoti, Prašiškių bei Jočionių gatvių ruožų kapitaliniam remontui. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

to kada

to kada portretas
na sitie melagiai neatnaujins to tako,buvo pazadeja atnaujint suaizejusi duobeta taka 5,5 km Nemencines plente 2018-2020 metais,bet deje neatnaujino,ten toj savivaldybej melagiai dirba

Anonimas

Anonimas portretas
jau garantuotai puse babkiu isgaruos i stalcius reikemiems dedems, stai kad ir kaip centre padare,iseme akmenines trinkeles o i ju vieta sugrudo azijines betonkes,rezultatas suaizejusios plyteles,lyg but tankai su metaliniais viksrais pravare

Juras Klausimėlis

Juras Klausimėlis portretas
Ar bus dar daugiau perėjų pėstiesiems panaikinta ir dar skulpeliais užtverta? Pėsčiajam lengviau pereiti gatvę ne ten, kur Eismo taisyklės numato, bet sukti ratais, kol pateks, kur jam reikia? Lengviau DU kartus pereiti skersai gatvę, negu kaip anksčiau - Vieną kartą ir tiesiai ten, kur reikia? Griebiamasi bet kuo, kas duos pinigėlio rinkimų kampanijai? Ir asfaltuotojams, ir partijai gerai? :)
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių